İş Bankası Ticaret Hayatı İçin Özel Avantajlara Sahip Hizmetini Sundu!

İş Bankası Ticaret Hayatı İçin Özel Avantajlara Sahip Hizmetini Sundu!
Türkiye İş Bankası tarafından, ticaret hayatında yer alan müşterileri için özel avantajlara sahip olan dev hizmet sunuldu! POS sürecini uçtan uca dijitalleştiren İş Bankası müşterilerin İşCep ve Maximum İşyerim uygulamaları üzerinden POS taleplerini birkaç saniyede işleme alacağı ve POS cihazlarını iş adreslerine göndereceği hizmetini tanıttı.

Görüntülü görüşmeyle İş Bankası müşterisi olunacak

Türkiye İş Bankası, gerçek kişi tacir, esnaf ve çiftçilere işinin başından ayrılmadan görüntülü görüşmeyle müşteri olma hizmeti de vereceğini açıkladı. Banka, İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden müşteri olmak isteyen kişilerin hızlı ve kolay bir şekilde işlem yapabileceğini söyledi.

Bu özellikten faydalanarak İş Bankası müşterisi olanlara özel 1 yıl boyunca İşCep ve İnternet Şube’den yapacakları havale ve EFT işlemlerinin ücretsiz olacağı belirtildi. Bununla birlikte İş Bankası Ticari Kartı alarak yapacakları ilk 200 TL’lik harcamaya 200 TL MaxiPuan kazanılacağı ve Pazarama’da indirim kuponuna sahip olunacağı açıklandı.

İş Bankası ürün ve hizmetlerine kolayca erişim!

Esnaf, gerçek kişi tacir ve çiftçi müşterileri için daha yalın ve kolay bir hizmet sunma hedefini yerine getirmeye çalışan banka, müşterilerinin zengin işlem menüsüyle İşCep üzerinden ürün ve hizmetlere kolayca ulaşabileceklerini de belirtti.

İş Bankası yaptığı açıklamada, müşterilerin İşCep ve Maximum İşyerim uygulamaları üzerinden POS taleplerini birkaç saniyede işleme alındığını ve POS cihazlarının da iş adreslerine gönderildiğini de söyledi.