Vakıfbank’taki İşletmeler Artık Uzaktan Müşteri Olabilecek

Vakıfbank'taki İşletmeler Artık Uzaktan Müşteri Olabilecek

İşletme sahiplerine özel olarak yeni hizmetini tanıtan Vakıfbank, bireysel müşterileri için 2021 yılında oluşturulan uzaktan müşteri olma uygulamasını, şahıs şirketleri için de hayata geçirdi. Böylelikle şahıs firması sahipleri, VakıfBank Mobil’i cep telefonlarına indirerek “VakıfBank Müşterisi Ol” aracılığıyla şubeye gitmeden, bulunduğu yerden yeni müşteri olabilecek.

Dijital Kolaylaştırır Yaklaşımı

Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, “Dijital Kolaylaştırır” yaklaşımı ile farklı müşteri segmentlerinin dijitalleşme yolculuklarının desteklendiği belirtildi. Vakıfbank, farklı müşteri gruplarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru okuma kabiliyetine sahip olmaları sayesinde, dijitalleşme alanındaki yeteneklerini birleştirerek pek çok dijital bankacılık ürün ve hizmeti geliştirdiklerini ifade etti.

135 bin yeni müşteri tamamen dijital kanallar aracılığıyla bankaya katıldı

Vakıfbank, ilgili yönetmeliğin devreye alınmasından sonra geçtiğimiz yılın Mayıs ayından bu yana bireysel müşteriler için bu uygulamayı sunduklarını belirtti. Bugüne kadar 135 bin yeni müşterinin tamamen dijital kanallar aracılığıyla bankaya katıldığı ifade edildi.