İş Bankası Uluslararası İki Altın Ödül Aldı

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı olan Burak Seyrek, “İş Bankası’nın, yetenek gelişimi alanındaki uygulamalarının uluslararası çapta bu ödülleri almasından ülkemiz ve bankamız adına büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.” dedi.

Bankaya 2 ödül kazandıran uygulamalardan biri “Yetenek Yönetimi” başlığı altında geçen uygulamadır. “Yetenek Kararlarına Rehberlik Eden Değerlendirme Uygulamalarının Kullanımı” kategorisinde “Gelecek için Yönetim Gelişimi”. Diğeri ise Gelişim Merkezi ile “Yedekleme ve Kariyer Gelişimi” kategorisinde II. Müdür Gelişim Programı’ndan başlayarak Şube Müdürü Gelişim Programına uzanan “Şube Müdürlüğü Öğrenme Yolculuğu” programları oldu.

Seyrek, “Bankamızı geleceğe taşıyacak olan çalışanlarımızın öğrenme çevikliği ile teknoloji başta olmak üzere hizmetlerimizi iyileştirecek her alandaki yeniliği takip ederek uygulamaları büyük önem taşıyor. Hem mesleğin hem de çağın gerektirdiği yeni nesil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeteneğin gelişimi ve dönüşümü için kurum içinde ciddi ve son derece kapsamlı öğrenme ve gelişim süreçlerimiz söz konusu.” dedi.

Banka 2019 yılında da Brandon Hall Human Capital Management (HCM) Excellence Awards’ta, “İş’te Gerçeklik” ve “İşGame” uygulamaları ile iki altın ödül kazanmıştı.