ICBC Bank TSPB’den Ödül Aldı!

Çin Sanayi ve Ticaret Bankası (ICBC Bank), Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından ödüle layık görüldü. Türkiye’deki iştiraki olan TSPB, geçtiğimiz Perşembe günü ICBC Bank’a “Yılın En İyi Yatırım Bankacılığı Ödülü”nü verdi.

Ödül töreninden sonra yapılan basın açıklaması doğrultusunda, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Genel Müdür Yardımcısı Korkmaz Enes Ergün, TCMA’nın İstanbul’da düzenlediği 5. Yıllık Sermaye Piyasası Ödül Töreni’nde ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao Xiangyang’a ödülü verdi.

Çin’in en büyük bankalarından biri olan ICBC Bank, “olağanüstü katkılarından” ötürü övgü yağmuruna tutuldu. Ergün, 2017’den bu yana dernek tarafından üst üste üçüncü kez ödül alındığını belirtti.

ICBC Bank En Prestijli Ödüllerden Birine Sahip Oldu

Ülke ekonomisindeki yatırımcıların gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan TSPB’nin vermiş olduğu bu ödül, Türk sermaye piyasası içerisindeki en değerli ve en prestijli ödüllerden biri olarak görülüyor.

Konuya yönelik olarak ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkası Gao, bankanın Çinli ve Türk müşterilerine yüksek kaliteli finansal hizmetler sunmaya devam edeceğini belirtti. Ek olarak, iki ülke arasındaki ikili ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunacaklarını dile getirdi. Banka olarak, iki şehir hastanesinin finansmanı da dahil olmak üzere birçok tıp ve sağlık projesini desteklediklerini ve ülkenin koronavirüs pandemisine karşı mücadelesinde önemli bir rol oynadıklarını vurguladı.