İş Bankası ve Anadolu Hayat Çağrı Merkezi İş İlanı

İş Bankası ve Anadolu Hayat Çağrı Merkezi İş İlanı

Türkiye İş Bankası ve Anadolu Hayat Emeklilik tarafından iş ilanı yayımlandı. Yayımlanana ilana göre personeller, İş Bankası kuruluşu olan “Erişim Müşteri Hizmetleri” içerisinde tam zamanlı olarak görevlendirilecek. Burada kariyer yaşamı için başlangıç yapacak olan adaylar, Müşteri İlişkileri alanında kendilerini geliştirme imkanı bulacak.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Görev ve Sorumlulukları

Banka ve diğer kurumlar içerisinde “Müşteri Temsilcisi” olarak yer alacak personeller, gelen ve giden çağrıları yanıtlamak, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına yönelik uygun çözümler sunmakla yetkilidir. Bu kişilerin daima pozitif ve güler yüzlü olması gerekir. Bankanın ve kurumun kalite standartları doğrultusunda hizmet verilmesi önemlidir. Müşteri Temsilcisi, müşterinin ihtiyacına ya da sorununa yönelik banka kalite standartlarını korumalıdır. Bu standartlar doğrultusunda uygun çözümler sunulmalı, yeni ve kalıcı çözüm yolları geliştirilmelidir.

İş Bankası ve Anadolu Hayat Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Başvuru Şartları

İş Bankası ve Anadolu Hayat Emeklilik ortaklığında gerçekleştirilen iş ilanına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • En az ön lisans ya da lisans mezunu olmak (Açık Öğretim Fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri de başvuru yapabilmektedir.)
  • 7/24 Vardiyalı çalışmanın gerektirdiği esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek
  • Zaman yönetimi konusunda hassas olmak
  • Telefonda iletişim becerileri yüksek olmak ve iletişim kurmayı sevmek
  • İnsan odaklı bakış açısına sahip olmak
  • Hayata pozitif bakabilmek ve pozitif yaklaşımı benimsemek
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Öğrenmeye hevesli ve kariyer hedefi olmak
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli olması

Başvuru yaparken adayların özgeçmişleri içerisinde mutlaka fotoğrafının yer alması gerekmektedir. Fotoğrafsız yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. İngilizce dil bilgisine sahip olan kişiler, İngilizce çağrı karşıladığı takdirde dil seviyesine bağlı olarak asgari ücretin yüzde 25 ile 50’sine kadar “Dil Tazminatı” alacaktır.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Adaylar bu iş ilanı için aktif bir şekilde başvuru yapabilmektedir. Banka tarafından son başvuru tarihi belirlenmemiştir. Aşağıda yer alan link üzerinden başvurular toplanmaktadır.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2907747130/