JP Morgan Chase cxLoyalty ile Anlaşma İmzaladı

JP Morgan Chase cxLoyalty ile Anlaşma İmzaladı
JP Morgan Chase cxLoyalty ile Anlaşma İmzaladı

Business Wire’da yer alan habere göre JP Morgan Chase, cxLoyalty’nin ölçeklenebilir  ve modern teknoloji platformunu satın aldı. JPMorgan Chase & Co. ve cxLoyalty Group Holdings, cxLoyalty Group Holdings’in Global Loyalty üzerine anlaşma imzaladı. Bu sayede hediye kartları, puan, ürün ve seyahat gibi işlemleri yapabilecek. JP Morgan Chase Tüketici Kredileri İcra Kurulu Başkanı Marianne Lake, konu hakkında açıklama yaptı.

Lake, “Todd ve cxLoyalty’yi JP Morgan Chase’e davet ediyoruz ve ortak müşterilerimiz ve müşterilerimiz için daha fazla değer yaratmayı dört gözle bekliyoruz. Bu yatırım, geniş ve hızla büyüyen müşteri tabanımıza geniş ölçekte olağanüstü seyahat avantajları sağlama taahhüdümüzü gösteriyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar tatil yapmak ve tekrar seyahat etmek istiyor ve umarız bu, yakın gelecekte birçokları için gerçek olur.” dedi.

Sektörde 40 Yılı Aşkın Tecrübe

40 yılı aşkın tecrübesi ile teknoloji ve sadakat ve teknoloji çözümleri sunan bir şirket olarak ön plana çıkıyor. Sadakat programı yönetme, tasarlama ve yerine getirme uzmanlıkları ile  JP Morgan Chase’in yeni teknoloji ve çözüm şirketi oldu.  Bankanın farklılaştırılmış değerini sağlama ve müşteri yükseltme konusunda itibar kazanmasını sağlayacak. cxLoyalty ile mevcut müşteri ilişkileri cxLoyalty Group CEO’su Todd Siegel tarafından yönetilecek.

cxLoyalty İcra Kurulu Başkanı Todd Siegel, konu hakkında, “JP Morgan Chase, lider sadakat işimize daha fazla yatırım yapmak için doğru ortak. Bu ortaklık, Fortune 500 müşterilerimiz ve dünya çapındaki milyonlarca müşterisi için teknoloji çözümlerimizi, ödül içeriklerimizi ve birinci sınıf kişiselleştirilmiş müşteri deneyimimizi güçlendirmemize ve genişletmemize olanak tanıyor.” şeklinde açıklamada bulundu. JP Morgan Chase kredi kartı müşterileri, her zamanki gibi Ultimate Rewards kullanmaya devam ederken aynı zamanda gelişmiş seyahat deneyimlerini de yaşayabilecek.