Jüzdan ile Kaybolan Cüzdanlar Tarihe Karışacak!

Jüzdan ile Kaybolan Cüzdanlar Tarihe Karışacak!
Akbank tarafından sunulan yeni hizmetlerden biri “Jüzdan” olarak yer aldı. Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Müşterilerimiz dijital dünya ile daha çok etkileşimde oldukça e-ticaret alışverişleri ve mağaza içinde dijital ödemeler hızla artıyor” dedi.

Dijital Jüzdan ile Tüm Bankalar Tek Bir Çatıda

Tüm bankaların banka ve kredi kartlarının eklenebildiği uygulama sayesinde banka, müşterilerinin “Cüzdanım nerede?” sorusunu ortadan kaldırıyor. Bağımsız dijital cüzdan olarak sunulan “Jüzdan” sayesinde, kaybolan, çalınan cüzdanlar tarihe karışıyor.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, Jüzdan ile kredi ve banka kartlarının yanı sıra, vadesiz hesaplardaki bakiye veya kredi ile de ödeme yapma imkanı bulunuyor. Ek olarak dileyen kullanıcılar tek bir ödemeyi farklı ödeme araçlarını birleştirerek yapabiliyor.

“Türkiye’de dijital ödeme payının bugün yüzde 30’lara yükseldiğini görüyoruz.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Müşterilerimiz dijital dünya ile daha çok etkileşimde oldukça e-ticaret alışverişleri ve mağaza içinde dijital ödemeler hızla artıyor. Türkiye’de dijital ödeme payının bugün yüzde 30’lara yükseldiğini görüyoruz.” ifadesini kullandı. Yüce açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“Bizler de değişen müşteri alışkanlıklarını ve dünya trendlerini izleyerek sadece kendi müşterilerimize değil tüm bankaların müşterilerine değer katacak, ayrıcalıklar sağlayacak, yeni nesil ödeme platformumuz Juzdan uygulamasını hayata geçirdik. Banka bağımsız Juzdan uygulaması ile ödemelerde bariyerleri kaldırdık ve ücretsiz, herkese açık, kolay, hızlı ve güvenilir yepyeni bir açılım getirdik. Juzdan uygulamasıyla kullanıcıların ister fiziksel, ister dijital ödeme anında cüzdanlarını aramaları yerine ellerinden hiç düşürmedikleri cep telefonları ile kredi kartı, banka kartı veya kredi seçenekleriyle ödemelerini yapmalarına olanak sağlıyoruz.

Juzdan’ı Akbank müşterisi olsun veya olmasın, bir banka veya kredi kartı sahibi olan herkes kullanabiliyor. Kullanıcılar uygulamaya istediği banka veya kredi kartını ekleyip, bu kartlar ile sürekli olarak yaygınlaştırdığımız anlaşmalı e-ticaret sitelerinde Juzdan ile Öde seçeneğiyle dilediği kartını kullanarak, kart bilgilerinin tekrar tekrar girilmesine gerek kalmadan tek tuşla, hızlı ve güvenli ödeme yapabiliyor. Bir banka veya kredi kartı olan herkesin kolaylıkla kullanabileceği yeni nesil ödeme platformumuz Juzdan ile ödemeler dünyasında fark yaratmaya devam edeceğiz.”