Kuveyt Türk Kredilerinde İndirim Yaptı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut, taşıt ve bireysel kredilerinde indirime gitti. Banka koronavirüs salgınında ülke ekonomisine katkı sunmak amacı ile finansman oranlarında indirime gittiğini açıkladı. Böylelikle konut kredilerinde yüzde 0,76’dan, taşıt kredilerinde yüzde 0,80’den ve bireysel kredilerinde ise yüzde 0,89’dan kar oranıyla müşterilere destek sağlayacak.

Koronavirüs salgınında mücadele döneminde reel ekonomiye destek olmak ve vatandaşların finansmana ulaşmasını kolaylaştırmak için konut, taşıt ve bireysel kredi finansmanlarında indirim yapıldığını belirten banka, kar oranını yüzde 79’a düşürmüş oldu. Sigorta ve kredi kartı ürünlerini kullanmak isteyen müşterilerin ise konut finansmanlarında yüzde 0,76’ya kadar düşürülen kar oranından yararlanabilecek.

Kuveyt Türk Vade Seçenekleriyle de Destek Oluyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası ev, araba ya da finansman ihtiyacı duyan kişilere sunduğu kredilerdeki vade seçenekleriyle de destek oluyor. 120 aya kadar varan vade seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara esnek ödeme planları oluşturulabiliyor.

Taşıt finansmanında ise 36 ay vade seçeneği yüzde 0,82 kar oranı, 48 ile 60 aylık vade seçeneği ise yüzde 0,85’lik kar oranıyla sunuluyor. Kredili Hayat ve Kasko ürünlerini kullanmak isteyen müşterilere taşıt kredisinde yüzde 0,80’den başlayan kar oranı veriliyor.

Bireysel kredi kullanmak isteyen müşterilerin tüm ihtiyaçları için gerekli olan finansmanı tek bir kart ile sunan banka, “İhtiyaç Kart” kar oranını ise yüzde 0,89’dan müşterilerine sunuyor. İlk 2 ayı ödemesiz olan ve 60 aya kadar varan vade seçenekleri bulunan kredi için özellikle evlilik hazırlığı yapan müşterilere destek olunuyor.