Kuveyt Türk OPM Akademi İçin Öğrenci Alımı Yapıyor!

Kuveyt Türk OPM Akademi İçin Öğrenci Alımı Yapıyor!

Kuveyt Türk tarafından yayımlanan banka iş ilanı doğrultusunda, OPM Akademi için yeniden öğrenci alımı yapılacağı duyuruldu. OPM Akademi’de istihdam edilecek kişilerin üniversitelerin 2. ve 3. sınıf öğrencileri olduğu belirtildi.

OPM Akademi Nedir?

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından oluşturulan OPM Akademi, “Operasyon Merkezi Akademisi” olarak bilinmektedir. Bu merkezde öğrencilerin kurumsal yaşam deneyimine henüz üniversite hayatındayken deneyimlemesi sağlanmaktadır.

OPM Akademi, staj programı değildir. Bu akademide yer alan öğrenciler, stajyer sınıfına girmemektedir. Öğrencilerin part-time çalışma imkanı bulduğu ve bankacılık sektöründe deneyim kazandığı bir programdır.

Bu programa katılan öğrencilere mezun olduktan sonra, okul dereceleri baz alınarak iş fırsatı tanınmaktadır. Böylece banka personel alımı yapmak istediğinde akademiye katılan kişiler, öncelik hakkına sahip olmaktadır.

Hangi İllerden Alım Yapılacak?

Sadece İstanbul ve Kocaeli’de yer alan üniversite öğrencileri bu akademi içerisine dahil olabilmektedir. Bu iki ildeki üniversitelerden birinde 2. ya da 3. sınıf öğrencisiyseniz, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Öğrenciler bankanın Bankacılık Üssü Şekerpınar’da yer alan Operasyon Merkezi pozisyonlarında yarı zamanlı olarak istihdam edilecektir.

Kuveyt Türk OPM Akademi Başvuru Şartları

Kuveyt Türk OPM Akademisi için başvuru yapacak öğrencilerin aşağıdaki başvuru şartlarına uyum sağlaması gerekmektedir:

  • İstanbul ve Kocaeli’nde yer alan üniversitelerin lisans bölümlerinde 2. veya 3. sınıf öğrencisi olmak
  • Ders programlarında haftada en az 2 gün; toplamda 48 saat çalışabilecek düzeyde olmak,
  • Faizsiz Bankacılık alanında çalışmaya istekli olmak
  • Kendisine verilen aylık iş hedeflerini gerçekleştirmek için çabalamak
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak
  • Etkin iletişim becerilerine sahip olmak
  • Tercihen İngilizce dil bilgisine sahip olmak

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

İlan için son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Adaylar özgeçmişlerini aşağıdaki link üzerinden bankaya iletebilmektedir. İK yetkilileri tarafından adaylara gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

https://www.katilbize.com/QG8TBTBBLWAQWTCNMS2A2CJH9X.JOB