Kuveyt Türk Yeni Makine Finansmanı Kampanyasını Tanıttı

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından ticari müşteriler için yeni bir finansman kampanyası tanıtıldı. “Yeni Makine Finansmanı Kampanyası” isminin verildiği bu özel teklifte; TL’de 0,74’ten, dolarda 0,27’den, avroda ise 0,19’dan başlayan kar oranlarıyla 6 ayı ödemesiz olmak üzere toplamda 60 aya varan vade seçenekleriyle makine finansmanı verileceği belirtildi.

Ticari müşterilere özel olarak cazip kar oranlarından sunulan finansman desteği sayesinde, 6 ayı ödemesiz dönemden oluşan ve toplamda 60 aya varan vade seçeneği bulunan kampanyadan işletmelere 1 milyar TL’lik destek verilecek.

Makine Finansmanı Yoğun İlgi Görmüştü

Bankadan yapılan açıklamaya göre, katılım bankasının üretimi, yatırımı ve istihdamı desteklemek amacıyla ticari müşterilerine yönelik geçtiğimiz şubat ayında başlattığı makine finansmanı kampanyası yoğun ilgi görmüştü. 30 Nisan tarihinde sona eren kampanya kapsamında ticari müşteriler 806 milyon TL’lik makine finansmanı kullanmıştı.

Gelen yoğun talebi tekrardan değerlendirmek isteyen Kuveyt Türk böylelikle makine finansmanı için ikinci fazzı uygulamaya başladı. Bu sayede 14 Temmuz 2020’de başlayan yeni makine finansmanı kampanyası 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen kişiler Kuveyt Türk Katılım Bankacılığı Çağrı Merkezi, Telefon – İnternet Bankacılığı ya da şube yolu ile başvurularını gerçekleştirebilecek.