LatinFinance Arjantinde’deki En İyi Bankayı HSBC Seçti

LatinFinance Arjantinde'deki En İyi Bankayı HSBC Seçti
LatinFinance Arjantinde'deki En İyi Bankayı HSBC Seçti

Bu yıl LatinFinance Arjantinde’deki en iyi banka olarak HSBC’yi seçti. HSBC müşterilerinin ihtiyaçlarına daima en hızlı şekilde çözüm getirmesi ile, pandemi süreci boyunca KOBİ’lere verdiği destekler ile “Arjantindeki En İyi Banka” unvanına almaya hak kazandı.

LatinFinance’a göre 2020 yılında HCBS Arjantin müşterilerine ve kendi ile işbirliği bulunan her iştiraklerine gereken bağlılığı sergiledi. Zor günlerde gerçekleşen güçlü bağlılık ile de en iyilerden biri olmanın gurunu paylaştı. Yaşanan salgının tüm sektörlere sıkıntılı günler, aylar yaşatmasına HSBC kolaylık destek ve adapte olabildi.

En İyi Banka HSBC

Salgın boyunca güvenleri boşuna çıkarmayan banka yardıma ihtiyacı olan tüm müşterilerine elini uzattı. Gerek bireylere gerekse KOBİ’lere bekledikleri desteği vermesi ve sağlık projelerinde yardımlarını esirgememesi dışında çalışanlarını da geri planda bırakmadı. Çalışanlarına da destek olmaktan ve güçlendirmekten geri kalmayan banka kazandığı unvanını sonuna kadar hak etmiş görünüyor.

Juan Marotta: Ekibe Liderlik Etmekten Gurur Duyuyorum!

HSBC Arjantin CEO’su Juan Marotta, “ HSBC Arjantin’deki yetenekli ekibe liderlik etmekten çok gurur duyuyorum.” dedi. HSBC Arjantin, müşterilere daima yenilikçi finansal teklifler sunmaktan vazgeçmedi. Bununla birlikte bir ilke de imza atmayı başardı. Dijital kart başvuru sürecini geliştiren banka yine HSBC idi.

HSBC müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına, bu zamana kadar alışılagelmemiş pek çok çözüm buldu. Pandeminin de tetiklemesi ile bankacılık sektörü daha yeni dijital deneyimlere açık hala geldi ve HSBC ise gereken desteği ve girişimciliği müşterilerine sunabilmeyi başardı.