Llyods Bank’ın Dursley Şubesi Krize Rağmen Açık Olacak

Bankacılık sektörünün dev isimlerinden olan Llyods Bank, bu zorlu günlerde İngiltere’de bulunan Dursley şubesini kapatmayacağını ve müşterilerine bu şube üzerinden hizmet sunmaya devam edeceğini duyurdu.

Yeni tip koronavirüs sebebinin yaşatmakta olduğu kriz sebebi ile birçok banka gün geçtikçe bir şubesini daha kapatıyor. Llyods Bank ise diğer bankaların aksine Dursley şubesini kapatmayacağı ve işlemlerini gerçekleştirmeyi bu şubeden sürdüreceğini bildirdi.

Llyods Bank, İngiltere genelinde 56 banka şubesini 27 Temmuz günü için kapatma kararı almıştı. Long Street bölgesi de bu plana dahildi. Ancak bankanın bu hafta yapmış olduğu açıklamada, virüs salgınına rağmen şubelerinin çoğunu açık tutmaya çalışacaklarını bildirdi.

Llyods Bank, Şubelerini Açık Tutmaya Çalışacak

Llyods Bank, banka şubelerinin kapatılmayarak halka hizmet sunmaya devam edebilmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini şu sözler ile açıkladı.  “Covid-19’un patlak vermesiyle ortaya çıkan olağanüstü koşullar göz önüne alındığında, bu zorlu dönemde Dursley’deki Lloyds Bank şubesini olarak kapatmama kararı aldık.” Ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Bankamızın amacı, ulusal çerçevede yaşanmakta olan bu krizde halk sağlığı yönergelerine büyük titizlik ve itina ile yaklaşarak şubelerimizin çoğunu mümkün olduğunca açık tutmaktır. Amaç ve hedeflerimize ulaşmak için olası tüm ihtimaller bankamız tarafından gözden geçirilmektedir.”

Milletvekili Siobhan Baillie ve Dursley belediye başkanı Neil Grecian, Llyods Bank’ın almış olduğu bu karardan büyük memnuniyet duyduklarını bildirdiler.

Dursley belediye başkanı Neil Grecian, “Lloyds Bank’ın bu zor zamanlarda yerel halkı desteklemek için banka şubesini açık utacağını bildirmesi çok güzel bir haber. Umarız ki alınan bu karardan dönmezler.” sözleri ile görüşünü bildirdi.