Metro Bank KOBİ’ler İçin Yeni İşletme Hesabını Tanıttı

Metro Bank, bu sabah itibari ile KOBİ müşterilerine özel yeni bir işletme hesabını tanıttı. “Çevrimiçi İşletme Hesabı (BAO)” olarak adlandırılan bu hesap, KOBİ’ler için pek çok fırsat sunacak.

KOBİ’ler bu hesabı kullanarak cep telefonlarından ya da çevrimiçi platformlardan 7 gün 24 saat boyunca işletme hesaplarına yönelik tüm bankacılık hizmetlerini gerçekleştirebilecek. Bu hesaba geçiş yapmak isteyen müşterilerin kimlik doğrulama işlemi yapması ve banka tarafından onay alması gerekiyor. Tüm bu işlemler ise 15 dakikada gerçekleştiriliyor.

Metro Bank BETA Sürümünü Kullanıma Sunmuştu

Geçtiğimiz Ağustos ayında Metro Bank bu hesabın BETA sürümünü kullanıcılarına sunmuştu. Ardından banka gelen talepler doğrultusunda BAO Hesabı’nı “Geri Dönme Kredisi” kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için kullanılabilir hale getirmişti. Yani uygulama, Metro Bank müşterisi olan olmayan herkes tarafından kullanılabilir düzeydeydi.

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Metro Bank Ticaret Baş Sorumlusu David Thomasson açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ticari banka hesaplarımızı çevrimiçi olarak kullanılabilir hale getirmek, Birleşik Krallık’ın en iyi topluluk bankası olarak konumumuzu pekiştirdiğimiz ve ülke çapında daha fazla küçük işletmeyi desteklediğimiz için hayati bir adım. Önümüzdeki aylarda paylaşmak için sabırsızlıkla beklediğimiz hem kişisel müşteriler hem de işletmeler için planladığımız çok daha heyecan verici ürün girişimlerimiz var. “