Citi Mobil Uygulamasından “Parayı Citi’ye Taşı” Yeniliği

Citibank gerçek zamanlı para transferini kolaylaştırmak için Citi Mobil Uygulamasını güncelledi. Banka, müşterilerine “Parayı Citi’ye taşı” hizmetini tanıttı. Dijital kanallarla birlikte artan müşteri ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak yenilikçi bir deneyim sundular.
Dijital bankacılık sektöründe Citibank gelişmeye devam ediyor ve büyümeyi gözlemliyorlar. 2019 yılına göre 2020 yılında varlık yönetimi işlemlerinin sayısı yaklaşık yüzde 110 artmış bulunuyor.
Citibank Hong Kong’da Varlık Yönetimi Başkanı olan Winnie Choi açıklamada bulundu. Açıklamasında, insanların servetlerini yönetmek adına dijital bankacılığa yönlendiklerini gördüklerini ve daha iyi hizmet sunma yolunda ilerlediklerini bildirdi.
Dijital kanallar üzerinden yatırım sayısının artması, “Parayı Citi’ye Taşı” hizmeti ile daha kolay olacağını belirtti. Paranın bir hesaptan Citibank’a taşımalarının her zamankinden daha kolay ve hızlı olduğunu belirtti.
Bu sayede müşterilerinin servetlerini tek bir noktadan görebileceklerinin altını çizdi. Kayıt işlemlerininde birkaç dokunuş ile gerçekleşmesinin ardından gerçek zamanlı para aktarımı ve farklı banka uygulamaları arasında geçiş yapmalarına gerek kalmayacağını belirtti. “Parayı Citi’ye Taşı” hizmeti için eksiksiz bir uygulama olduğunu ve müşterilere çok yönlü bir deneyim sağladığını vurguladı.