QNB Finansbank Ramazan Bayramı’na Özel İhtiyaç Kredisi Sundu!

QNB Finansbank, Ramazan Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi sundu. Nakit ihtiyacı duyan müşterileri için oluşturulan ihtiyaç kredisinin aylık faiz oranlarının yüzde 0,89’dan başladığına dikkat çekildi. “Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi” adı ile sunulan kredinin, salgında etkilenen müşteriler için can suyu olacağı ifade edildi.

QNB Finansbank Bayram Kredisi Başvurusu

Konuya yönelik olarak banka tarafından açıklama da yapıldı. 60 aya varan vade seçeneklerinin sunulduğu kredide esnek ödeme seçeneklerinin yer aldığına da dikkat çekildi. Aylık yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranlarının vade seçeneği ile doğru orantılı değişim gösterdiği de vurgulandı.

Krediye başvuru yapmak isteyen müşterilerin bankaya ait olan şubelerine gitmeden başvuru yapabilecekleri de belirtildi. İnternet veya Cep Şube üzerinden ya da 0850 220 8 573 numaralı “Alo Kredi” hattının aranarak başvuru yapılabileceği dile getirildi. Bu kanalları kullanamayan ya da QNB Finansbank müşterisi olmayan kişilerin ise bankanın resmi internet adresi olan “www.qnbfinansbank.com” kullanarak başvuru yapabileceği ifade edildi.