QNB Finansbank Reklamına Büyük Tepki

QNB Finansbank, yeni yapmış olduğu reklam filmi ile büyük tepki aldı. Bankaya gelen tepkilerin büyük bir çoğunluğu mali müşavirlerden geldi! Reklam filmine gelen tepkiler o kadar büyüdü ki Twitter üzerinden #QNBFinansbankÖzürDile hasthagı hazırlandı.

QNB Finansbank Reklamına Mali Müşavirlerden Tepki

QNB Finansbank’ın yeni reklam filminde yer alan “mali müşavir” ve “muhasebeci” tiplemeleri, reklamı izleyenler tarafından büyük oranda tepki aldı. Çok sayıdaki muhasebeci ve mali müşavir reklam filmine olan tepkisini sosyal medya aracılığı ile dile getirdi. Kısa süre içerisinde büyük yankı uyandıran reklam filmine karşılık muhasebeci ve mali müşavirler Twitter üzerinden #QNBFinansbankÖzürDile hasthagı ile bankadan özür bekledi.

E-dönüşüm hizmetini temel alarak hazırlanan reklam filmi, mali müşavirlik ve muhasebe mesleklerinin reklamda yanlış bir üslup ile yer aldığı konusunda tepkiler aldı. Mesleklerinin reklamda küçük düşürüldüğünü savunan muhasebeciler ve mali müşavirler, bankadan özür beklediğini dile getirdi ve bu konu hakkında uzun tweetler attı.

Twitter’da yer alan bazı eleştirilerde bankanın söz konusu reklam filmini kaldırması yönünde isteklerin olduğu görüldü.