QNB Finansbank’tan Dijital Asistan Tadım Reklamı

QNB Finansbank yeni dijital asistan reklam filmi yayınladı. Yeni dijital asistan düzenli ödemeleri takip ediyor. Kullanıcının ödemeleri kolayca yapabilmesi sağlıyor ve tarihleri hatırlatıyor. Kira zammından, otomatik ödeme talimatına kadar bilgi veriyor. QNB Finansbank’ın kullanıcıları Q ile sık yapılan banka işlemlerini kaydediyor ve asistan öneriler sunuyor. Bankacılık ile ilgili tüm soruları yanıtlayan asistan ve uyarı sistemi bulunan asistan Q için eğlenceli bir reklam filmi yapıldı.

Reklam filminde iki adet telefon tabaklarda yer alıyor ve müşteri iki telefonu da ısırıyor. İlk olarak diğer sanal asistan hatalı işlemler yapıyor. Su faturası ödeme gibi bir işlemi su adlı bir kişiye para transferi olarak algılıyor. Q ise kullanıcı söylemeden tüm bilgileri hatırlatıyor.

Bu da Q’nun diğer dijital asistandan farklı özelliklerini öne çıkarıyor. Rabarba reklam ajansının imzasını taşıyan reklam filminin prodüksiyonunu Shortcut üstelenmiş bulunuyor. Reklam filminin yönetmenliğini ise Çağrı Ark gerçekleştirdi.