Sberbank Koronavirüs Yardım Hattı Oluşturdu

Sberbank, kurumsal müşterileri için Coronavirus yardım hattını açtı.

Yeni tip koronavirüs olan COVID-19 ile ilgili yaşanan kaosları ortadan kaldırmak ve kurumsal müşterilerine çözüm üretmek için yeni planlar yapan Sberbank bu konudaki çözüm faaliyetlerine başladı. Bildirdiği habere göre artık Sbrebank Bankası’nın kurumsal müşterileri, özel yardım hattından faydalanabilecek. Oluşturmuş olduğu yardım hattı ile müşterilerine tavsiyelerde bulunacak olan Sberbank çalışmalarına farklı bir yön kazandırdı.

Moskova saatine göre; gece yarısından başlayıp (00:00), akşam saat 20:00’a kadar faaliyetlerini sürdürecek olan yardım hattı için belirlediği telefon numarasını ise 8 (800) 200-3440 olarak paylaştı.

Çalışmalar Yardım Hattı Sayesinde Uzaktan Organize Edilebilecek

Sberbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Anatoly Popov, uygulamaya dahil ettikleri yardım hattı hakkında açıklamalarda bulundu. Tüm dünyanın koronavirüs sebebi ile zor günler geçirdiğini vurgulayan Popov kurumsal müşterilerini desteklemek için gerekli olan tüm desteği vermek için hazır olduklarını söyledi. Sberbank müşterileri artık yardım hattını kullanarak destek alabilecekler.

Sberbank tarafından başlatılan bu yardım hattı ile çalışanların çalışmalarını uzaktan organize etmek kolaylaşacak. Kurumsal müşteriler, yeni faaliyete alınan bu yardım hattını; hasta izinleri konusunda danışmanlık ve tüm bankacılık işlemleri gibi günümüzün operasyonlarla ilgili her türlü konuda tavsiye almak için kullanılabilecekler.

Sberbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Anatoly Popov: “Sberbank olarak, koronavirüs ile ilgili gerekli gelişmeler konusunda oldukça hızlı davranıyoruz.” Sözlerini kullanarak müşterilerine verdikleri önemi vurguladı. Amaçlarının ise her zaman müşterilerinin hak ettikleri gibi yüksek kalitede hizmeti sunabilmenin olduğunu sözlerine ekleyen Popov, mevcut hizmetlerin çoğuna ‘Sberbank Business Online’ tarafından erişilebilir olacağı konusunda dikkat çekti. Koronavirüs Yardım Hattı sayesinde Sberbank müşterileri tüm bankacılık işlemlerini uzaktan sürdürebilecek ve ihtiyaç duydukları desteği güvenilir bir şekilde bu hat üzerinden alabilecekler.