Şekerbank 3 Ay Ötelemeli Ferahlatan Yaz Kredisi Veriyor!

Şekerbank, 3 ay ötelemeli “Ferahlatan Yaz Kredisi” kampanyasını sundu. Krediden faydalanmak isteyen müşterilere 60 aya kadar varan vade seçeneği ve yüzde 0,75’ten başlayan faiz oranları tanıtıldı.

Tatil dönemi içerisinde nakit ihtiyacı bulunan bireysel müşterilerine özel Ferahlatan Yaz Kredisi kampanyasını tanıtan banka, tatil hazırlığı içerisinde bulunan müşterilerinin düşük faiz oranlarından yararlanmasını sağlayacak. Böylelikle bireysel müşterilerinin tatil planlarına ortak olan Şekerbank, 3 ay öteleme imkanı tanıdığı bu kredi için 17 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru toplayacak. Başvuru yapmak isteyen müşterilerin şube üzerinden başvuru yapması gerekecek.

Şekerbank Ödemeleri Sonbahara Erteledi

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Küresel düzeyde devam eden pandemi nedeniyle olağanüstü bir dönem yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle beraber normalleşme döneminde tatil yaparak dinlenme ihtiyacının arttığı günlerdeyiz. Müşterilerimizin tatil planlarını ertelemeden nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamaları için ödemelerin sonbahara ötelenebileceği bir kampanya hazırladık. Böylece yaz aylarında ekonomik aktivitenin hız kesmeden devam etmesine de katkı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Her dönem ve koşulda olduğu gibi müşterilerimizi ve ihtiyaç sahiplerini desteklemeyi sürdüreceğiz.”