Şekerbank 3 İlden Deneyimli Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Şekerbank 3 farklı ilden deneyim sahibi olan “Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi” pozisyonu için takım arkadaşları aradığını duyurdu. Banka tarafından açılan iş pozisyonu ile ilgili olarak ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda iş tanımı ve adaylarda aranan kriterler belirtildi. Son başvuru tarihi ise 4 Mayıs 2020 olarak belirlendi.

Bireysel Müşteri Temsilcisi pozisyonu için alım yapılacak iller; Van, Elazığ ve İstanbul (Asya) olarak yer aldı. “Anadolu Bankacılığı” misyonu ile hareket eden banka, dinamik yapısı içerisinde bankacılık kariyeri hedefleyen ve bu alanda görev yapabilecek takım arkadaşlarını aradığını açıkladı.

Şekerbank Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi Başvuru Şartları

Son başvuru tarihinin 4 Mayıs 2020 olarak belirlendiği Şekerbank Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi pozisyonu için adaylarda aranan özellikler aşağıdaki gibi belirtildi:

  • Tercihen Türkiye’de 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmak ya da üniversitede Yüksek Lisans öğrencisi/mezunu olmak
  • Şube Bireysel Bankacılık Satış servisinde en az 3 yıllık bir deneyim sahibi olmak
  • Takım çalışmasına uyumlu olmak
  • Etkili iletişim becerilerine sahip olmak ve iletişim alanında kendine güvenmek
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek
  • Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevlerinden muaf olması ya da askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları

Banka tarafından yayımlanan iş ilanında belirtilen iş tanımı ise şu şekilde yer aldı:

Bankanın tüm Bireysel Bankacılık ürünlerinin müşterilere tanıtım, pazarlama ve satışının yapılmasını gerçekleştirmek ve bu faaliyetler kapsamında hedeflerin, verimliliğin ve müşteri portföyünün geliştirilerek artırılmasını sağlamak. Banka politikasına uygun hedef müşterileri tespit etmek ve bu müşterilerle kalıcı bir çalışma ortamına girilmesinde etkin rol oynamak.

Şekerbank Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi başvuru linki:

  • Van – https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-van-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcisi-2482540
  • Elazığ – https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-elazig-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcisi-2482528
  • İstanbul (Asya) – https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-pendik-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcisi-2491594