Şekerbank Emeklilere Promosyon Veriyor

Şekerbank, emekli olan müşterileri için yeni bir promosyon çalışması hazırladığını duyurdu. ‘Kazandıran Emekli Paketi’ adı altında, emeklilerin hayatını kolaylaştıran bir ürün paketi sunan Şekerbank detayları açıkladı.

Bundan sonraki dönemde emekli maaşını Şekerbank’a taşıma kararı alan emekliler, 2 bin 100 liraya varan nakit promosyon alabileceği gibi yüzde 0,90 seviyelerinden başlayan ihtiyaç kredisi alabilecekler. Bununla birlikte yurt içinde bulunan tüm ATM’lerden ücretsiz nakit çekim ve yıllık aidatsız kredi kartı imkanına sahip olabilecekler.

Şekerbank emeklilerin hayatını kolaylaştırmak için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. ‘Eve teslim emekli maaş’ hizmeti ile birlikte, emekli maaşını çekemeyecek durumda olan vatandaşlar için hizmet veriliyor. Emekliler için özel destek hattı sunulurken bu konuda sektörde ilk ve tek olan uygulamalar Şekerbank emeklilere çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Şekerbank tarafından sunulmuş olan ‘Kazandıran Emekli Paketi’ sayesinde bundan sonraki dönemde emekli maaşını bankadan alacak olan müşteriler için 3 yıllık taahhüt imzalamaları karşısında maaşlarının miktarına göre 375 lira ile 450 lira arasında değişiklik gösteren promosyon ödemeleri alabilecekler. Emekliler iki farklı otomatik ödeme talimatı vermeleri halinde 150 lira, her yeni yönlendirdikleri emekli için de 150 lira alacaklar. Böylece toplam 2 bin 100 liraya ulaşan nakit promosyon ödemesi alma hak kazanacaklar.