ICBC Yönetimine Yeni Görevler Eklendi

ICBC Yönetimine Yeni Görevler Eklendi
ICBC Yönetimine Yeni Görevler Eklendi

Çin Endüstri ve Ticaret Bankası Türkiye (ICBC) yönetiminde değişim gerçekleşti. Finans Gündem’de yer alan habere göre Çin Bankası Tekstilbank’ı satın alarak Türkiye pazarına girdi. Yeni aldığı karar ile genel müdür yardımcısının görevlerine birden fazla sorumluluk ekledi.

Çin Endüstri ve Ticaret Bankası Türkiye Genel Müdür Yardımcısı D. Halit Döver’in sorumluluklarına Yönetim Kurulu Kararı ile Cross Border Finansman Bölümü de dahil oldu. Ayrıca Döver’in ilgilendiği yeni bölümler arasında Finansal Kurumlar, Kurumsal Bankacılık, İşlemler, Finansal Pazarlar  yer alıyor.

Banka Tarafından Açıklama Yapıldı

Görev değişikliği ile ilgili KAP’a yapılan açıklama, “Bankamızın 15 Aralık 2020 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile; Uluslararası İşlemler Bölümü, Finansal Kurumlar Bölümü, Finansal Pazarlar Bölümü ve Kurumsal Bankacılık Bölümü’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan D. Halit Döver’in Uluslararası İşlemler Bölümü, Finansal Kurumlar Bölümü, Finansal Pazarlar Bölümü, Kurumsal Bankacılık Bölümü ve Proje ve Cross Border Finansman Bölümü’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine, karar verilmiştir.” şeklinde gerçekleşti.