Şekerbank Ramazan Bayramı’na Özel Ertelemeli Kredi Sunuyor!

Şekerbank, Ramazan Bayramı’na özel taksit erteleme imkanı bulunan “Bayram Kredisi” hizmetini sundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre kredi içerisinde 60 aya varan vade seçeneği ve aylık yüzde 0,79 faiz oranından faydalanma imkanı ile 3 ay taksit erteleme seçeneği bulunuyor.

Bayram öncesinde nakit ihtiyacı bulunan bireysel müşteriler için sunulan bu kampanyanın 3 ay taksit erteleme imkanının bulunması, müşterilere esnek ödeme seçeneği olarak veriliyor. 60 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı kredi, banka tarafından her yıl ihtiyacı olan müşterilere veriliyor.

Şekerbank Bayram Kredisi Yüzde 0,79 Faiz Oranına Sahip

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada kredinin “Bayram Kredisi” olarak adlandırıldığı ve tamamen bireysel müşteriler için hayata geçirildiği dikkat çekti. Kredinin aylık faiz oranının yüzde 0,79 olması da esnek ödeme planlarına sahip olduğunu gösterdi.

Ayrıca banka tarafından Şeker Bonus Kart sahibi olan müşterilere 26 Mayıs 2020 tarihine kadar üye iş yerleri ve online marketlerde gerçekleştirecekleri 125 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL hediye bonus verileceği belirtildi. Bu tarihe kadar müşterilerin toplamda 100 TL hediye bonus kazanabileceği de vurgulandı. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin harcama yapmadan önce “KATIL” yazarak 7353’e telefon numaraları üzerinden SMS yollaması gerektiği de ifade edildi. SMS yollamayan müşterilerin hediye bonustan yararlanamayacağına dikkat çekildi.