Şekerbank’tan İşletme ve KOBİ’lere Özel Ramazan Kampanyası: İşinize Bereket Getirin

İşinize Ramazan Bereketi Kampanyası

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Şekerbank işletme ve KOBİ müşterilerine özel ayrıcalıklar sunuyor. Bankanın duyurduğu “İşinize Ramazan Bereketi Kampanyası“, mevcut ve yeni müşterilere finansal destek ve bir dizi avantaj sağlıyor.

Kampanyanın Sunduğu Fırsatlar

Anapara Ödemesiz Kredi İmkanı:

  • Kampanya kapsamında, işletme ve KOBİ müşterileri 3 ay anapara ödemesiz ve 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanma şansına sahip olacaklar.

Masrafsız İşlem Avantajları:

  • EFT/Havale/FAST işlemleri için ücret muafiyeti,
  • İlk 10 yaprak çek karnesi kullanımı ücretsiz,
  • Ramazan ayı boyunca belirli kategorilerdeki harcamalarda 500 TL bonus,
  • İş Bankası Bankamatikleri’nden ücretsiz işlem yapma imkanı.

POS Aidat Muafiyeti:

  • Yeni müşterilere, dijital kanallardan banka ile ilişki kuran işletme ve KOBİ’lere 12 ay POS aidat muafiyeti sunuluyor.

Kampanya Detayları

Kampanya, 11 Mart – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olup, ticari faaliyetler yürüten mevcut ve yeni Şekerbank müşterileri bu kampanyadan faydalanabilir. Kampanyaya katılmak için ek bir başvuruya gerek olmaksızın, kampanya koşullarını sağlayan müşterilere avantajlar otomatik olarak tanımlanacak.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyen işletme ve KOBİ’ler, en yakın Şekerbank şubesine başvurabilir. Şekerbank, kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Şekerbank’ın “İşinize Ramazan Bereketi Kampanyası“, işletmelerin ve KOBİ’lerin finansal ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda onlara ek avantajlar sunarak, Ramazan ayının bereketini iş yerlerine taşımayı hedefliyor.