TEB ‘En Yenilikçi Banka Ödülü’ Aldı

İngiltere’nin önemli finans ve iş analizi yayınlarından birisi olan International Finance dergisi tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeler kapsamında Uluslararası Finans Ödülleri düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde 2019 yılının ‘En Yenilikçi Özel Bankacılık Ödülü’ TEB Özel Bankacılık’a verildi.

TEB Özel Bankacılık yapmış olduğu çalışmalarda geçtiğimiz yılda aynı ödülü kazanmayı başarmıştı. İki yıl boyunca üst üste alınan bu ödül sonrasında yaptığı çalışmaların kalitesini bir kez daha göstermiş oldu.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konuda hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Türkiye’de özel bankacılık kavramının kurucusu ve uygulayıcısı olarak çalışmalarımızla adımızı ilk kez biz duyurduk. Varlık yönetimi konusunda başarılı çalışmalarımız sayesinde uzun vadede bankacılık ve finans konusunda müşterilerimize değer katmaya ve onların ihtiyaçlarını anlamaya devam ediyoruz. Her yıl çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başarılı çalışmalarımız sonucunda aldığımız ödülün aynısını bu yıl da almış olmak çok gurur verici. Çalışmalarımızın istikrarlı şekilde ilerlediğinin bir göstergesi. Müşterilerimiz ve bankamız için hep daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi uluslararası alanlarda temsil etmekten gurur duyuyoruz.’ dedi.