TEB Yeni Özel Kartını Kullanıma Sundu

TEB Yeni Özel Kartını Kullanıma Sundu
TEB Yeni Özel Kartını Kullanıma Sundu

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Özel Bankacılık, yeni özel kredi kartını müşterilerin kullanımına sundu.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Özel Bankacılık, “TEB Özel Infinite Card Limited Edition”ı kullanıma açtı. TEB tarafından sağlanan yeni kart ile ilgili banka resmi açıklamasını yaptı. Banka, bu doğrultuda ilk amacının müşterilerin yaşamlarına ayrıcalık getirmek olduğunu ilan etti.

Varlık yönetimi alanındaki uzmanlığı sayesinde, banka müşterilerine uzun vadeli katma değer sağlamayı hedefledi. Bu kapsamda banka, müşterilerine bankacılık ve finansman işlemlerinin yanı sıra ürün ve hizmetlerle de artı değer sağlamayı hedefliyor.

Bünyesinde yer alan seçkin kredi kartları, TEB Özel ile beraber özel yaşamları da farklılaştırıyor.

Birçok Alanda İndirim

TEB’in özel kartıyla müşteriler, çok sayıda farklı alanda da fırsatlardan yararlanma imkanı elde etti. TEB özel kredi kartı ile otel ve restoran harcamaları yüzde 10 indirimle gerçekleşecek. Bunun yanı sıra avans mil programı, ücretsiz lounge kullanımı ve havalimanı otoparklarında yüzde 50 indirim de fırsatlar arasında yer alıyor.

Müşteriler, hafta sonu etkinlikleri kapsamında tiyatro ve sinema biletlerini de indirimli alıyor. Bu kapsamda yüzde 50’ye varan indirimler dikkat çekiyor. İndirimler, TEB’in özel kredi kartı ile kullanılabilir duruma geliyor.

‘Müşterilerimize en iyisini sunmaya devam edeceğiz’

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, konuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Mendi, 1989 yılından beri özel bankacılık alanında TEB’in fark yaratmaya devam ettiğini iletti. Mendi, bu bağlamda TEB’in Türkiye’de ilgili alanda hizmet veren ilk bankalardan olduğunu dile getirdi. Genel Müdür Yardımcısı, en iyi hizmeti sunmak adına çalıştıklarını söyledi.

TEB, şu anda 11 özel bankacılık merkezi ve 4 şube içi hizmet noktasıyla TEB Özel müşterilerine hizmet veriyor. Bu doğrultuda TED Özel markasının en yeni ürünü olarak da yeni özel kart dikkat çekti. TEB Özel Infinite Card Limited Edition ile, müşteriler çok sayıda farklı olanaktan yararlanma imkanı elde etti. Gökhan Mendi, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına araştırmaların sürdüğünü aktardı. Bu bağlamda da, TEB’in yenilikçi fırsatlar ile var olmaya devam edeceğine dikkat çekti.

Müşteriler, yenilikçi fırsatlar ile onlarca farklı imkanı kullanma şansı yakalayacak. Aynı zamanda özel kart, indirimlerden ücretsiz seçeneklere kadar pek çok alternatif sağlıyor. TEB Özel Infinite Card Limited Edition müşterileri, hafta sonu yapacakları 100 TL’lik harcamaları sonrasında tiyatro ve sinema biletlerini yüzde 50 indirim ile alacak. Bu doğrultuda TEB, müşterilerine kültürel aktivite anlamında da önemli fırsatlar yaratıyor. Müşteriler bunların yanı sıra 300’den fazla şehirdeki havaalanında da loungede ücretsiz olarak kullanma imkanı elde edecek. Havalimanı otoparklarında ise yüzde 50 indirim imkanı olacak.