Türkiye Finans Brandon Hall’dan 3 Ödül Aldı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, şirket içi eğitim ve gelişim alanlarında danışmanlık veren kurumlardan biri olan Brandon Hall Group tarafından düzenlenen “Mükemmeliyet Ödülleri” kapsamında 3 ödül aldı.

Konuya yönelik olarak banka tarafından yapılan açıklamaya göre, bankanın yenilikçi bakış açısı ile çalışan insan kaynakları birimi, bu ödüllerin alınmasında büyük bir rol oynadı. Banka, dünyanın şirket için eğitim ve gelişim konularında prestijli iş ödüllerinden biri olarak kabul edilen Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nde İnsan Kaynakları alanında 1 altın ve 2 bronz ödül sahibi oldu.

3 Farklı Alanda Ödül Aldı

Türkiye Finans’ın insan kaynakları projelerinden biri olan “Liderlik Gelişim Programı” Liderlik Gelişiminde Mükemmellik kategorisinde “Liderlik Gelişiminde En İyi İlerleme” alanında altın ödüle layık görüldü.

“Kredi Yetkilileri Sertifika Programı” ve “Öğrenmede Mükemmellik” kategorisinde ise bankaya “En İyi Sertifikasyon Programı” alanında bronz ödül verildi. Bankanın bir diğer projesi olan “Çapraz Satış ve Müşteride Derinleşme Gelişim Programı” ise “En İyi Satış Eğitim ve Performans Programı ” kategorisi içerisinde “En İyi Satış Eğitimi ve Performansı Programları” olarak bronz ödülün sahibi oldu.

Türkiye Finans Hayata Katılım Bankası

Konuya yönelik açıklama yapan Türkiye Finans Katılım Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım, şu sözleri söyledi:

“Müşterilerimizin yanı sıra çalışanlarımızın hayata katılım bankası olarak, donanımlı, özgüveni yüksek, müşteri odaklı ve uzmanlaşmış ekipler ile çalışmak ve bu ekiplerin tam motivasyon ile işlerini sahiplenmelerini sağlamak Bankamızın ana öncelikleri arasında olmaya devam ediyor. Stevie Ödülleri’nin ardından insan kaynakları alanının saygın ödül organizasyonlarından Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nde de 3 ödülle evimize dönmek ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış oldu.”