Türkiye Finans CORE Programı En Beğenilen 100 yetenek Programı Arasına Girdi!

Türkiye Finans CORE Programı En Beğenilen 100 yetenek Programı Arasına Girdi!

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından oluşturulan “CORE” programı, genç yetenekleri çekirdekten yetiştirerek geleceğin liderleri olmaya hazırlanmasını sağlıyor. Gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen bu yetenek kazanım programı; markaların yetenek programlarının değerlendirildiği “TOP100 Talent” oylaması kapsamında “Yılın En Beğenilen 100 Yetenek Programı” arasına girdi!

CORE, “Yılın En Beğenilen Yetenek Programları” arasında!

Toptalent.co tarafından gerçekleştirilen “Yılın En Beğenilen Yetenek Programları”; MT ve staj programlarındaki farkındalığı arttırmak, hem şirketler hem de genç yetenekler arasında ilişki kurmak ve bu alanda artış yaşatmak adına gerçekleştiriliyor.

Gerçekleştirilen yarışmada, TOP100 Talent Programı kapsamında, üniversite öğrencisi ve yeni mezun herkes oy kullanabiliyor. Verilen oylar ile birlikte Türkiye Finans’ın yeni mezun yetenek kazanım programı ‘CORE’ yılın en beğenilen 100 yetenek programından biri oldu.

“Gençlerimiz tarafından ülkemizin sayılı kurumları arasında değerlendirilmek mutluluk verici.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım, CORE Programı ile genç yetenekleri daima desteklerini ifade etti ve şu cümlelere yer verdi:

“Genç yeteneklerini iş başı eğitimler ve mentorluk gibi çeşitli araçlar kullanarak kariyer yolculuklarında kendilerini tam donanımlı bir şekilde geliştirmelerini sağlıyoruz. Gençlerimiz tarafından ülkemizin sayılı kurumları arasında değerlendirilmek mutluluk verici. Bu başarı bizi daha iyisini yapmamız için teşvik ediyor.” ​​​​​​​