Türkiye Finans Katılım Bankası Yazılım Uzmanı Arıyor!

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanına göre “Yazılım Uzmanı” pozisyonu için takım arkadaşları aranıyor. Personellerin İstanbul’un Asya kıtasındaki bankaya ait Bilgi Sistemleri Direktörlüğü’nde tam zamanlı olarak çalışacağı belirtildi.

Yayımlanan banka iş ilanı doğrultusunda personellerin sahip olacağı görev ve sorumluluklar ise şu şekilde ifade edildi:

“İhtiyaç analizi yapılmış uygulamaların geliştirilmesi, entegrasyonu, birim testlerinin yapılması, uygulamalarda düzeltme, iyileştirmelerin yazılım yolu ile yapılması işlerinden sorumlu olacak çalışma arkadaşı arıyoruz.”

Türkiye Finans Yazılım Uzmanı Başvuru Şartları

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın açmış olduğu banka pozisyonuna başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıdaki şartlara uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak
  • .Net, C#, SQL Server biliyor olmak
  • Tercihen bankacılık sektöründe tecrübeli olmak
  • Teknolojiye ve yazılıma meraklı olmak
  • Yazılım geliştirme süreçlerine ilgi duymak
  • Gelişime açık olmak

Bu şartlara ve niteliklere uyum sağlayan adayların İstanbul’da ikamet etmesi ya da başvurunun olumlu sonuçlanması halinde İstanbul’da ikamet edebilecek düzeyde olması da istenmektedir. Adayların en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip olması da aranan bir diğer niteliktir. Deneyimsiz olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Söz konusu olan pozisyona başvuru yapmak isteyen kişiler için 3 Ekim 2020 tarihine kadar başvurularını iletmesi istenmektedir.

Türkiye Finans Yazılım Uzmanı başvuru linki:
https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-yazilim-uzmani-2160278