Türkiye Finans Kristal Elma’dan Üç Ödül Aldı

Türkiye Finans Kristal Elma’dan Üç Ödül Aldı
Türkiye Finans Kristal Elma’dan Üç Ödül Aldı

Türkiye Finans Katılım Bankası, Kristal Elma 2020 Türkiye Reklam Ödülleri tarafından üç farklı ödüle layık görüldü. Ödüllerin 2’si gümüş 1’i bronz olarak yer aldı. Banka, Feride Şevket Hanım isimli dijital projesi ile Entegre Kampanyalar kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Türkiye Finans tarafından oluşturulan ve KOBİ’ler ile esnafa seslenilen online reklam filmi ‘Kaldığınız Yerden Devam Edin’ ile banka Online Film kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Banka, Medya kategorisinde ise bronz ödülün sahibi oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Reklam

İlk kadın bankacı Feride Şevket Hanım’dan ilham alınarak oluşturulan “Feride Şevket Hanım Projesi” finans ve bankacılık sektöründeki çalışan kadınların değerini ve emeklerini ön plana çıkarmak için hazırlandı. Feride Şevket Hanım, yirminci yüzyılın başında yaşanılan tüm zor şartlara rağmen Osmanlı döneminin ilk kadın bankacısı olarak tarihe geçmişti. İlk kadın bankacıdan ilham alınarak düzenlenen kampanya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, LinkedIn üzerinden açılan Feride Şevket Hanım Bankası hesabı ile başlatılmıştı.

Tamamen anonim bir şekilde yürütülen kampanyaya, bir tek finans sektörü değil, diğer sektörlerden de pek çok profesyonelin katılımı ile büyük takdir toplamıştı. Kampanya içerisine özellikle kadın çalışanlar, çalıştıkları kurumlardan bağımsız olarak kendilerini Feride Şevket Bankası’nın bir çalışanı olarak göstermişti.

KOBİ ve Esnafa Özel Reklam Projesi

Online Reklam kategorisinde gümüş ödülün sahibi olan banka, “Kaldığınız Yerden Devam Edin” projesi ile bu ödüle layık görüldü. Bu reklam filminde, normalleşme sürecinde uyum sağlamaya çalışan KOBİ ve esnaflara seslenildi. Esnafa ve KOBİ’lere yönelik sunulan finansman kampanyası reklam içerisinde tanıtıldı.

Reklam filminde bir esnaf lokantası yer almakta ve lokanta sahibi Hikmet Bey’in dükkanının kepenklerini yeniden kaldırdığında işlerinin sanki hiç kepenk indirmemişçesine kaldığı yerden devam ettiğini göstermesi bulunuyordu.