Türkiye Finans Üçlü Finansman Paketi Açıkladı

Ülkemiz sınırları içerisinde de etkisini göstererek ekonomiyi ciddi anlamda yaralayan Koronavirüs sonrasında bireysel müşterilerinin ekonomik durumlarını düzeltmeyi amaçlayan Türkiye Finans, üçlü finansman paketi ile müşterilerine destek olmayı amaçlıyor. Türkiye Finans’ın yayınladığı paket 30 Haziran’a kadar geçerli olacak!

Üçlü Finansman Paketi ile Türkiye Finans Müşterilerinin Yanında

Koronavirüs’ün git gide azalması ile beraber normalleşme sürecine giren bankalar, müşterilerine bu süreçte destek olmaya ve ekonomik olarak yükseltmeye çabalıyor. Bunun öncülerinden birisi olan banka, ülke ekonomisine ve banka müşterilerine destek paketi açıkladı.

Banka, tüm bireysel müşterilerine İyi Kararlar Destek Paketi sunuyor. %0,74’ten başlayan rekabetçi kar payı oranları bulunan paket, ilk üç ay ödemesiz oluşturuldu.

Paket, içerisinde konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanı sunmaktadır.

Söz konusu paket, 30 Haziran’a kadar geçerliliğini koruyacak.

Türkiye Finans Katılım Bankası Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, konu ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu;

“Bankamız, salgın sürecinde olduğu gibi normalleşme döneminde de ülkemize destek olmaya devam ediyor. Pek çok müşterimiz salgın nedeniyle ekonomik zorluklar yaşadı ve şimdi bu sürecin yaralarını sarıyor. Ülke olarak evde kaldığımız bu süreçte ihtiyaçlarımızı düşünecek ve farkına varacak zamanımız oldu. Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans olarak müşterilerimizin bir an önce normalleşme sürecine adapte olmalarına ve düşünüp planladıkları ihtiyaçlarına yönelik aldıkları kararları hayata geçirmelerine destek olmak istiyoruz. Bu nedenle salgın döneminde olduğu gibi bugün de onların hayata katılmalarını kolaylaştıracak kampanyalarımızı sürdürmeye ve devam edeceğiz.”