Türkiye Finans’tan “Dijital Bir Hesap Açarsın Avantajlı Oranlarla Kazanırsın”

Türkiye Finans Bankası, e-Katılma hesabı ile Türk lirası birikimine katkıda bulunuyor. Türk lirası birikimlerini desteklemek amacıyla gerçekleşen e-Katılma hesabını gerçekleştiren Türkiye Finans, sektörde rekabetçi bir hamle gerçekleştirdi.

Türkiye Finans’tan yapılan açıklamada, şubeye gitmeden dijital kanallarla e-Katılma hesabı kolaylıkla açılıyor. Türkiye Finans e-Katılma ile müşterilerine yüksek gelir olanağı sağlıyor. TL birikimlerinden getiri sağlamak isteyen müşterilere 98/2 özel kar paylaşım oranı sunuyor.

“Dijital Bir Hesap Açarsın, Avantajlı Oranlarla Kazanırsın”

“Dijital Bir Hesap Açarsın, Avantajlı Oranlarla Kazanırsın” sloganı ile Türkiye Finans, müşterilerine kazanç kapısı açıyor.

Türkiye Finans’ın e-Katılma hesabı mobil üzerinden veya internet şubesi üzerinden kolayca açılıyor. e-Katılma hesabı üzerinden yapılan EFT ve havale ücretlerinden ek ödeme alınmıyor ve mevduatlarını çekmek isteyen müşterilerin vadeleri bozulmuyor.

Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Necati Özdeniz, e-Katılma hesabını geçtiğimiz yıl “Katılmamak Elde Değil” kampanyası ile müşterilere bildirdiklerini vurguladı. Özdeniz ayrıca, “Aldığımız olumlu geri dönüşler neticesinde kar paylaşım oranını çektiğimiz 98/2 seviyesi ile en rekabetçi paylaşım oranlarına da sahip olduk. TL birikimlerinin desteklenmesini ülke ekonomisinin sürdürülebilir ve kalıcı büyümesi açısından çok önemli görüyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına koyarak ülkemizin ekonomik kalkınmasının önünü açmalıyız. e-Katılma hesabını dijital kanallar üzerinden aktif hale getirerek hem dijital bankacılık hizmetlerimizi kuvvetlendiriyor hem de müşterilerimizin şubelere gitmesine gerek kalmadan bu hesabı kolayca açabilmelerini sağlıyoruz. Amacımız Türk lirasının ve vatandaşımızın birikiminin değer kazanmasını teşvik etmek.” dedi.