Vakıf Katılım Bankası Uzun Dönem Stajyer Arıyor!

Vakıf Katılım Bankası, Katılım Bankacılığı sektörünün en genç üyesi olmakla birlikte uzun yıllardan bu yana hizmet veren Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından da, ‘Vakıf Kültürü’nün’ yaşatılması için çalışmalarını devam ettirmektedir.

Vakıf Katılım Bankası ilk olarak 25.06.2015 tarihinde bir anonim şirket olarak kurulmuş, ancak sonrasında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilen izin sonrasında 17.02.2016 tarihinde bankacılık faaliyetlerine aktif olarak katılmıştır.

Vakıf Katılım Bankası uzun zamandan bu yana Vakıf Kültürü ile faizsiz bankacılık çalışmalarını birleştirerek yeni bir çalışma düzeni oluşturmuştur. Sadece kendi müşterileri için değil, tüm toplum için faydalı çalışmalar yapmayı amaçlamıştır. Banka içerisinde Türkiye’de bulunan özel tasarrufların teşvik edilmesi ve yastık altında ya da atıl durumda bulunan birikimlerinin değerlendirilmesi adına gayrimenkul, döviz, altın gibi tasarruflar üzerinde çalışmalar bulunuyor.

Vakıfbank Katılım Uzun Dönem Stajyer İlanı

Vakıfbank Katılım 3 Eylül 2019 tarihinde verdiği yeni bir ilanla istihdam edilmek üzere uzun dönem stajyer aradığını duyurdu.

Aranan Genel Nitelikler;

  • Üniversitelerin 4 yıllık Bankacılık ve Finans bölümlerinde henüz okuyan ya da en az 3. Sınıf öğrencisi olan,
  • Analitik düşünebilen ve çözüm odaklı,
  • Ekip içerisinde çalışmaya uygun,
  • İletişimi kuvvetli,
  • Ders programları açısından en az haftanın iki günü çalışmaya müsait,
  • İstanbul’da yaşayan,
  • Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya hevesli olan,
  • Bankayı en doğru ve en etkili şekilde temsil edebilecek uzun soluklu kariyer hedefi olan stajyer öğrenci alımı gerçekleştirilecek.

Uzun Soluklu Stajyer Programı “Geleceğe Katılım” Görevleri Nelerdir?

Bankaların çeşitli departmanlarında, eğitim aldığı bölüme göre yetkinlik kazanmak amaçlı staj gören kişilerin genellikle kurum tarafından uzun soluklu çalışacak bir kişi olması bekleniyor.

Bankalarda staj yapmak isteyen adayların bankacılık alanında işi uygulamalı olarak öğrenmeleri amaçlanır. Bankacılık kariyerinde ilerlemek için yeni beceriler kazanması ve doğru şekilde kullanması için çalışmalar yapılır. Çalıştığı ve staj yaptığı departmanda kendisinden beklenen görevlerin eksiksiz yapılması beklenir. İş yaşamında ve sektörde meydana gelen değişimlere uyum sağlaması, zorluklara göğüs gerebilmesi ve çözüm odaklı davranması için bir çalışma düzeni oluşturulur.

İlgili personel alım ilanına başvurmak ve diğer tüm detaylar için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-gelecege-katilim-2366577