Vakıfbank Anında Dijital Kredi ile Ödeme Başlattı!

Vakıfbank Anında Dijital Kredi ile Ödeme Başlattı!
Vakıfbank Anında Dijital Kredi ile Ödeme Başlattı!

Vakıfbank, Türkiye’de bir ilke daha imza attı. Banka tarafından n11.com ve Mastercard ile iş birliği yapıldı. İş birliği doğrultusunda online platformlarda kredi ile alışveriş yapmak isteyen kişilere “anında dijital ihtiyaç kredisi” ya da “anında dijital taksitli ek hesap” sunulacağı belirtildi. Böylelikle Vakıfbank Türkiye’de “anında” ödeme seçeneği sunan banka oldu.

Sektöre kazandırılan dijital ürünleriyle de dikkat çeken banka, kredi kullanımını daha kolay bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Nitekim Vakıfbank’ın, n11.com ve Mastercard ile yaptığı anlaşmanın temelinde de bu vardı.

İmzalanan anlaşmayla VakıfBank’ta kredi limiti olan müşteriler, Mastercard anlaşması olan üye işyerlerinin e-ticaret sayfasından alışveriş yaptığında, ödeme sayfasında yeni bir sistemle karşılaşacak. Burada müşteriye ödeme yöntemi olarak kredi veya taksitli ek hesap seçeneği sunulacak.

36 Aya Varan Vade İmkanı!

Mastercard ve Vakıfbank arasında dünyada ilk defa sunulan bu proje, Masterpass kullanıcılarıyla kurulan bir ağa da sahip. Böylelikle dünya üzerindeki tüm Masterpass kullanıcıları, güvenli ve hızlı bir şekilde bu ödeme seçeneklerinden yararlanabilecek. Ek olarak müşterilere avantajlar da sunulacak.

Müşterilerin sepetlerinde yer alan ürünlerin özelliklerine göre taksit sayıları değişecek. Bu taksit sayısına ek olarak banka müşterilerine özel 36 aya varan vade seçeneği tanıyacak. Taksitli ek hesaplar ile yapılan ödemelerdeki vade sayısı ise 12 ayı bulacak. Bu uygulamadan yararlanmak için sepet tutarının en az 750 TL olması ve yine sepet tutarının 30 bin TL’yi aşmaması gerekiyor. Taksitli ek hesapta ise en az 200 TL’den başlayarak kredi kullanılabiliyor.

“Dijital yenilikçi ürünlerimize bir yenisini daha ekledik”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, “Dijital yenilikçi ürünlerimize bir yenisini daha eklediğimiz için mutluyuz.” dedi ve açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Mastercard ve n11.com iş birliğimiz ile yine bir ilke daha imza atıyoruz. Masterpass’la kurduğumuz ağ ile kredilendirme sürecini alışveriş yapılan anlaşmalı sitenin ödeme ekranında gerçekleştirebiliyoruz. Müşteriyi kendi sayfamıza yönlendirmiyoruz. Tüm ödeme ve kredilendirme süreci, e-ticaret sayfasındaki ödeme ekranında tamamlanıyor. Müşteri alışverişini yaparken Banka ekranına yönlendirilmeden kısa süre içerisinde kredi ile finansman ihtiyacını karşılıyor. Bu teknik bir konu gibi görünse de hız açısından hem bize hem de müşterilerimize kolaylık sağlayan bir uygulama.”