QNB Finansbank’tan Dijital Zeka Q Hamlesi!

QNB Finansbank’tan Dijital Zeka Q Hamlesi!
QNB Finansbank’tan Dijital Zeka Q Hamlesi!

QNB Finansbank tarafından Dijital Zeka Q hamlesi geldi. Bankacılıkta teknolojik gelişmeleri takip eden ve yenilikçi hareketler sergileyen banka, ilk kampanyasını 28 Mayıs’ta tanıttı. Tanıtılan kampanyanın filminde Q, Selma Ergeç ve robot köpek arasında geçen bir hikaye anlatıldı.

10 yıl önceki bankacılık işlemleri ile günümüzdeki işlemleri anlatan tanıtım filminde, fatura ödemek için saatlerce kuyrukta beklenildiğine ve para transferi için form doldurmak zorunda olunduğuna değinildi. Günümüzde ise bu hizmetlerin daha hızlı ve erişilebilir olduğuna dikkat çekildi. Bu noktada en önemli unsurun bankalara ait dijital asistanlar olduğu belirtildi. Nitekim banka bu yönde büyük bir adım atarak Dijital Zeka Q’yu tanıttı.

Dijital Zeka ile Entegre Haline Getirildi

QNB Finansbank bu hareket ile birlikte cep şubesini de yeniledi. Cep şube, dijital zeka ile entegre hale getirildi. Böylelikle cep şubeye kısaca “Q” adı verildi ve QNB Mobil hayata geçirildi. Q, dijital zekasıyla kullanıcılarını yakından tanıyacak, kendisinden istenenleri yapacak, bankacılık alanındaki ihtiyaçları takip ederek müşteriye en zeki önerileri sunacak.

Konuya yönelik olarak tanıtım filmi düzenleyen ve bu filmi 28 Mayıs’ta yayınlayan banka, Q için Emre Altuğ ile anlaştı. Altuğ, bundan böyle dijital zekası ile ön plana çıkan Q’yu seslendirecek.