Vakıfbank Platin Ödül Sahibi Oldu

Vakıfbank Platin Ödül Sahibi Oldu
Vakıfbank Platin Ödül Sahibi Oldu

Vakıfbank, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 12. Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Zirvesi’nde ödül aldı. Banka, “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Kurum Ödülleri” kapsamında “Platin Ödül” sahibi oldu.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” kategorisinde ödüle layık görüldü. Bu kategoride Vakıfbank’ın, “VakıfBank Spor Kulübü-Başarının Cinsiyeti Olmaz” sloganıyla söz konusu ödülü almaya hak kazandığı belirtildi. KSS Zirvesi’nde 5 kategoride 17 ödül sahiplerini buldu.

“Yeni nesillere iyi örnekleri sunmak en büyük hedefimiz”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “1986 yılında kurduğumuz VakıfBank Spor Kulübümüz bugün dünyanın en büyük voleybol okullarından biri. Türk kadınının gücünü göstermek ve yeni nesillere iyi örnekler sunmak en büyük hedefimiz. Kızlarımızı sosyal hayata hazırlıyor, başarıya giden yolda kendilerini ve potansiyellerini tanımalarına yardımcı oluyoruz. Sadece sportif değil aynı zamanda hayat başarısı kazanmaları için destek oluyoruz. Şampiyonluklar, kupalar, zaferler ve rekorlarla dolu tarihimiz Türk kadınının gücünün en büyük göstergesidir. Böylesine anlamlı bir ödülü almak hepimizi gururlandırdı.” dedi.

Vakıfbank Kız Çocuklarına İlham Oluyor

Yapılan açıklamada, vakıf kültüründen güç alındığına ve bu güçle birlikte birçok toplumsal fayda çalışmasının hayata geçirildiğine değinildi. Bankanın tüm paydaşlarına değer katmak için çalıştığı ifade edildi. Ek olarak bankanın, VakıfBank Spor Kulübü ile kız çocuklarına ilham kaynağı olduğuna dikkat çekildi.