VakıfBank Stevie Ödülü’nü SKY Limit ile Kazandı

VakıfBank, Genel Müdür Yardımcısı olan Muhammet Lütfü Çelebi, “SKY Limit’in uluslararası arenada ödüle layık görülmesi, nokta atışı teknolojik çözümlerimizle doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

VakıfBank’a, müşterilerin kendi limit yönetimini belirlemesine imkan tanıdığı ürünü olan SKY Limit ödül kazandırdı. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Ürün ve Hizmetler Kategorisi alt kategorisi olan Finansal Hizmetler’de bronz ödülün sahibi oldu.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi açıklamasında, müşterin ihtiyaç ve taleplerini verilerin analizi ile tespit ettiklerini ve uygun hizmet sunduklarını belirtti. SKY Limit için yoğun bir talebin bulunduğunu ve kullanım sağlandığını belirtti. Ayrıca Çelebi, “Stevie gibi uluslararası bir organizasyon tarafından da ödüle layık görülerek takdir edilmek öncelikle Türkiye, sonrasında Bankamız için gurur verici. Ayrıca jüri yorumları, VakıfBank’ın dijital yolculuğunun uzaklardan da görülebildiğini bizlere gösteriyor.

Türkiye bankacılık sektörü açısından önemli, dijital bankacılıkta ise dünyada gerçekten öncü hizmetleri ön planda tutuyoruz. SKY Limit’in uluslararası arenada ödüle layık görülmesi, nokta atışı teknolojik çözümlerimizle doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” dedi.