Vakıfbank ve Kayseri Şeker İşbirliği İle Tarım Kart

Vakıfbank ve Kayseri Şeker işbirliği yaparak 6 ilde 15 bin çiftçiye Tarım Kart vermeye karar verdi. Çiftçilere fabrika garantörlüğü ile 300 Milyon TL’den fazla Vakıfbank Tarım Kart limiti sunuluyor.

Tarım Kart Vakıfbank Genel Müdürü Tarafından Duyuruldu

Özellikle ülkemiz dahilinde etkisini gösteren Kovid-19 nedeniyle çiftçilere destek amacı ile harekete geçirilen Tarım Kart için Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih şu açıklamalarda bulundu;

“Pandemi sürecinde tarımın stratejik sektör olduğu bir kez daha anlaşıldı. VakıfBank olarak ürün ve hizmetlerimizle çitfçilerimize destek olmaktan mutluyuz”

Kayseri Şeker Fabrikası ile işbirliğinde bulunan Vakıfbank Genel Müdürü açıklamalarının devamında;

“Bu kapsamda Tokat, Yozgat, Sivas, Amasya, Nevşehir ve Kayseri’de şeker pancarı üreten 15 bine yakın çiftçimizin TarımKart ve Bankomat Kartlarını Trakya, Gaziantep, Ege, Çukurova, Eskişehir, Akdeniz, İç Anadolu, Marmara, Altındağ bölgelerimiznden tarım bankacılığında uzman 70 kişiye yakın personelimizle 1 hafta içinde teslim ettik. Bu proje kapsamında 2020 başında uygulamaya aldığımız tablet projemizi ilk kez kullandık. Çiftçilerimizin kartlarını bölgelerde tablet ile teslim ettik, sözleşmelerimizi taradık ve kartları birkaç dakika içinde hızlıca kullanıma açtık. Çifçiler, VakıfBank Mobil Pos cihazı kullanan üye işyerimiz, fabrikaya olan borçlarını faizsiz bir şekilde kolayca ödemiş oldular. Hem çiftçilerimize hem şirkete büyük bir kolaylık sağladık” sözlerini kullandı.