Vakıfbank’tan Vakıfpay Uygulaması Geldi

Vakıfbank tarafından sunulan ve yeni bir ödeme yöntemi olarak ifade edilen VakıfPay, kısa sürede tüm müşterilerin ilgisini çekmiş durumda. E ticaret alışverişlerinde kredi kartı kullanaya gerek kalmada, mobil ve internet bankacılığı üzerinden hem hızlı hem de güvenilir ödeme yapma imkanı sunuluyor.

Yeni bir ödeme yöntemi olan VakıfPay ile birlikte 60 aya varan vadelerde alışveriş kredisi de kullanılabiliyor. VakıfPay sistemi ile müşteriler ihtiyaç duydukları vadesiz hesaplarını açıp vadesiz hesap bakiyelerini sorunsuz bir şekilde yönetebilecekler. Acil nakit ihtiyacının olması halinde ek hesap limiti tanınabilecek. Sistemde tanımlanan havuz hesabı bakiyesini kullanarak ihtiyaç duyulduğu anca ödemeler yapılabilecek.

Bir internet sitesi üzerinden alışveriş tamamlandıktan sonra uygulamanın ödeme sayfasında tanımlanan VakıfPay seçeneğini tercih etmeniz gerekiyor. Ardından işleme bankanın mobil ya da internet sayfası üzerinden devam edip ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz.

VakıfPay’in Avantajları Nelerdir?

Mobil ve internet bankacılığına aşina olan kişi sayısının fazla olmasından dolayı son derece kolay bir ödeme yöntemi olarak ifade edilebilir. Alışveriş sitelerinde kart bilgisi girmeden güvenilir bir ödeme sistemi tanımlanmaktadır.

Ödeme yapmak için yeni bir üyelik oluşturmaya gerek kalmıyor. Havale yapılması gerektiği zaman geleneksel havale işlemlerinden daha farklı, hızlı ve pratik bir sistem oluşturulmuştur. İnternet ve mobil bankacılığı sayesinde günün her saatinde kesintisiz bir şekilde işlem yapılabilir.

VakıfPAy sistemi müşterilere kredi imkanı da sunuyor. VakıfPay üzerinden sadece birkaç dakika içerisinde otomatik olarak alışveriş kredisi kullanabilirsiniz.