Wells Fargo Şubelerindeki Hijyen ile Yüksek Not Aldı!

Covid-19 nedeniyle bankalar düzenli olarak şubelerini dezenfekte etmekte ve gerekli önlemler doğrultusunda bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmeye başlamıştı. Yapılan bir araştırmaya göre temizlik ve hijyen konusunda Wells Fargo şubeleri tam not aldı. Bankanın koronavirüs salgınının yayılmasına karşı aldığı önlemler takdir gördü.

Ipsos tarafından görevlendirilen gizli müşteriler eşliğinde yapılan araştırma içerisinde 6 banka yer aldı. Gizli müşteriler tarafından ziyaret edilen Wells Fargo şubelerinin yüzde 96’sında şube içerisine girerken maske takılmasına yönelik işaretlerin yapıldığı görüldü. Ipsos,  6 bankanın ofis hijyeni oranının ise yüzde 87’inin üzerinde olduğunu ifade etti.

Wells Fargo Çalışanlarının Üçte Biri Hijyene Önem Veriyor

Temmuz ayında gerçekleştirilen ve bugün itibari ile sonuçları açıklanan araştırmanın verilerine göre, Wells Fargo çalışanlarının üçte biri yüzeyleri sürekli olarak siliyor. Dallas’taki bir Wells Fargo şubesinin kapısında bulunan levhada, COVID-19’un yayılmasını en aza indirmek için hangi adımların takip edilmesi gerektiğini anlatılıyor.

Ipsos tarafından yapılan araştırmaya yönelik bankanın açıklaması ise şu şekilde oldu:

“Temel bir hizmet sağlayıcısı olarak rolümüzü yerine getirmek ve çalışanlarımızı ve müşterilerimizi güvende tutmak için bu çok akıcı durumda adımlar atmaya devam ediyoruz. COVID-19 önlemlerinin ve iyileştirmelerinin çoğu küçük veya ucuz değil – çalışanların nasıl davrandıkları ve ürün ve hizmetlerin nasıl dağıtıldığı konusunda tam bir değişim, perakendenin adım adım attığı bir aksaklık. Müşteri deneyimine yönelik haftalar ve aylar içinde muazzam değişiklikler yapıyoruz.”