Yapı Kredi, 16 Şehirde Operasyon Temsilcisi Alımı Yapıyor

Yapı Kredi, 16 Şehirde Operasyon Temsilcisi Alımı Yapıyor

Yapı Kredi, Şubelerinde görevlendirilmek üzere Operasyon Temsilcisi arıyor. Tam zamanlı olarak çalışacak personeller, bankanın Adana, Afyon, Aydın, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, Mersin, İzmir, Konya, Muğla, Van ve Zonguldak‘taki şubelerinde görev yapacaklar.

Adaylar, şubelerdeki operasyonel süreçlerin takibinde aktif rol alacak ve bankacılık işlemlerini düzenlemede destek sağlayacaklar.

Yapı Kredi Operasyon Temsilcisi Görev ve Sorumluluklar

Operasyon Temsilcileri, şüpheli işlemler, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi ve nakit işlemleri gibi süreçlerde sorumluluk alacak. Şubelerdeki kıymetli evrakların kontrolleri, müşteri işlemlerinin takibi ve banka prosedürlerine uygun işlemler gerçekleştirilmesi başlıca görevler arasında yer alıyor. Ayrıca, operasyonel süreçlerin güvenliğini sağlamak için risk yönetimi ve güvenlik tedbirlerine yönelik destek sağlayacaklar.


Ayrıca ilginizi çekebilir: VakıfBank 2024’te Tekrar Sınav Yapacak mı?


Aranan Nitelikler

Adayların üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, bankacılık alanında 1-2 yıl deneyimli, ileri düzeyde Excel bilgisine sahip olmaları bekleniyor. Müşteri odaklılık, güçlü iletişim becerileri ve takım çalışmasına yatkınlık ise pozisyon için önemli kriterler arasında yer alıyor.

Başvurular, Yapı Kredi’nin kariyer net sayfasından yapılıyor. İlgili ilan linki :

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-operasyon-temsilcisi-3958804