Yapı Kredi 8. kez Dış Ticaret Finansmanında Lider Oldu!

Yapı Kredi 8. kez Dış Ticaret Finansmanında Lider Oldu!
Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre banka, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından her yıl düzenlenen Dış Ticaret Finansmanı kategorisinde gerçekleştirilen müşteri anketinde, 8. kez sektör lideri seçildi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, “İhracatı en çok destekleyen bankalar arasında ilk sıralarda yer alıyor ve bu anlamda dış ticaret açığını kapatmada önemli rol oynuyoruz” dedi.

Yapı Kredi’nin Euromoney tarafından her yıl düzenlenen Dış Ticaret Finansmanı kategorisinde 8.kez sektör lideri seçilmesiyle ilgili olarak ayrı bir mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Erdoğan, alanında uzman kadroları ve geniş muhabir ağı ile müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyerek danışman banka imajıyla hizmet sunduklarını da aktardı.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan alınan ödülle ilgili olarak şu ifadelere de yer verdi:

‘Dış ticaretin finansmanında, alanında uzman deneyimli kadrolarımız ve tecrübemiz sayesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik onlara özel çözümler üretiyoruz. Koç Topluluğu’nun gücünü arkamıza alarak, uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübemizle dış ticaret ve finansmanına yönelik hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Pandemiyle birlikte jeopolitik konumu avantaja dönen ve konjonktürel olarak da avantajlı duruma gelen Türkiye’nin ihracatının artırılması için hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla sektöre öncülük ediyoruz. İhracatı en çok destekleyen bankalar arasında ilk sıralarda yer alıyor ve bu anlamda dış ticaret açığını kapatmada önemli rol oynuyoruz. Tüm bu çalışmalarımız neticesinde başarılarımızın müşterilerimiz tarafından teyit edilmesi ve ödüllendirilmesi, daha iyisini başarmak için bizlere güç veriyor. Türkiye’nin ekonomisini destekleyen çalışmalarımıza, çevre ile uyumlu ve toplumun beklentilerini dikkate alacak şekilde önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.’