Yapı Kredi CEO’su Erün Bankanın 76. Yılını Konuştu

Yapı Kredi Üst Yöneticisi olan Gökhan Erün “Yapı Kredi olarak 76 yılda en büyük önceliğimiz her zaman toplumumuza ve ülke ekonomimize destek sağlamak oldu. Bundan sonraki süreçte de artan ihtiyaçlar doğrultusunda sorumluluk almaktan çekinmeyerek ülkemize hizmet etmeye ve finanstan eğitime, kültür-sanattan sürdürülebilirliğe her alanda oluşturacağımız kuvvetli izlerle, ilklerin bankası olmaya devam edeceğiz” dedi.

Erün, bankanın Bahçekapı’da açılan ilk şubesi ve 1 milyon lira sermaye ile İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu yıllarında Türkiye’nin ilk özel bankası olarak kurulduğunun altını çizdi.

Erün, “İlk şube bankacılığı, ilk 24 saat bankacılık hizmeti, ilk özel servis numaralı telefon bankacılığı, ilk kredi kartı, ilk tüketici kredisi ve ilk otomobil kredisi gibi sektörde bugün standart hale gelmiş pek çok ürün ve hizmetin arkasında Yapı Kredi olarak öncü rol oynadık. Ayrıca son 10 yılda dijital ve mobil bankacılık alanında imza attığımız ilklerle müşterilerimizin hayatına hız ve kolaylık kattık.” diye de ekledi.

Bankanın CEO’su Erün açıklamasına, “Hizmette Sınır Yoktur”, “Müşterilerin değişen ihtiyaçlarına hızla adapte olduk.”, “İlklerin bankası olmaya devam edeceğiz.” anlayışarını benimsediklerini ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini de vurguladı.