Yapı Kredi Konut Kredisi Faizini Düşürdü!

Yapı Kredi son zamanlarda ülkemizi etkisi altına alan salgın nedeniyle müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Bankanın kredili ürünlerinden faydalanmak isteyen müşteriler için çeşitli imkanlar tanıyor. Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarında güncelleme getiren banka, kredi tutarının üst limiti olmadan 120 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,89 oranında kredi ürününü kullandıracak.

Banka tarafından yapılan yazılı açıklamada, küresel çapta yaşanan salgın nedeniyle tüm yaşamın etkilendiği ve bu zor günlerde, ülke ekonomisine olan desteği arttırmak adına bankanın çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranı Yüzde 0,89’a İndirildi

Bu kapsamda banka, konut kredisi faiz oranlarında yenileme yaptı. Bankanın konut kredisi ürününden faydalanmak isteyen kişiler için kredi tutarı üst limiti de sınırlandırılmadı. 120 aya kadar varan tüm vadeler için de aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisi belirlendi.

Gerçekleştirilen yeni kampanya kapsamında banka müşterilerine farklı ödeme plan ve seçenekleri de sunulacağı belirtildi. Bankanın sunmuş olduğu bu faiz oranından konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerin şubeye gelmeden başvurularını dijital bankacılık kanalları yolu ile yapabileceği de ifade edildi. 444 0 445 numaraları müşteri hizmetleri numarasından ya da Yapı Kredi Mobil bankacılık, Yapı Kredi internet bankacılığı veya yapikredimortgage.com internet adresi üzerinden başvuruların yapılabileceğine değinildi.