Yapı Kredi Mobil Sigorta İşlemlerini Bünyesine Aldı

Yapı Kredi Bankası, insan odaklı teknolojik gelişmeleri ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Dijital bankacılık denince ilk akla gelen bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, Yapı Kredi Mobil üzerinden yeni bir hizmet ile müşterilerini memnun etmeyi planlıyor. Sigorta ve satın alım işlemleri, artık Yapı Kredi Mobil üzerinde yer alacak!

Yapı Kredi Mobil Uygulamasına Yeni Özellik Eklendi

Yapı Kredi, mobil uygulaması üzerinden Allianz güvencesi ile “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” dahil olmak üzere pek çok sigorta hizmeti sunmaya başladı. Mobil uygulama üzerinde yer alan “Sigortalar” seçeneği ile belirli sigorta seçenekleri arasında başvuru, yenileme, poliçe takibi, teklifler gibi çok sayıda hizmete erişim sağlanabilecek.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı amaçlayan Yapı Kredi Bankası’nın bu yeni oluşumu hakkında Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen açıklamalarda bulundu.

Ülgen, mobil uygulamanın yeni seçeneği hakkında;

“Yapı Kredi olarak, yeni teknolojilerin sağladığı kolaylıklarla müşteri memnuniyetimizi en üst seviyeye çıkarıyoruz. Kullanıcı dostu bir ara yüze sahip Yapı Kredi Mobil’e eklediğimiz yeni ürün ve hizmetlere müşterilerimiz 7/24, konforlu bir şekilde; diledikleri yerden, diledikleri zamanda ulaşabiliyor. Bu kapsamda “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” dâhil olmak üzere pek çok yeni sigorta hizmeti ve Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) satış ve yenileme işlemlerini de Yapı Kredi Mobil’de sunmaya başladık. Ayrıca uygulamada yer alan “Yatırımlar” ana menüsüne, “Birikimler/Bireysel Emeklilik (BES) Fon İşlemleri” de eklendik. İnsanı merkeze alan bir yaklaşımla geliştirdiğimiz tüm yenilikçi fonksiyonlarımız sayesinde müşterilerimizle kurduğumuz bağın daha da güçlenmesini ve onların hayatlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Sektörde farklı bir noktada bulunduğumuz dijitalleşme alanında çalışmalarımızı sürdürerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve sınırları kaldırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Bankası, bu gelişme ile müşteri memnuniyetini epey arttıracağa benziyor.