Yes Bank Max Life ile Olan Anlaşmasını Uzattı

Yes Bank ile Max Life Sigortacılık şirketi arasında 2005 yılından bugüne ulaşan, 15 yıllık ortaklık için 5 yıl kadar uzatma kararı alındı.  Böylelikle Yes Bank müşterileri sigortacılık alanındaki ürün ve hizmetlerini Max Life firmasının profesyonelliğinde almayı sürdürecekler. Max Life Sigortacılık firması yapmış olduğu açıklamada; verimliliklerini daha da arttırmak için teknolojiyi tüm müşteri hizmetlerine yaymayı hedeflediklerini bildirdi. Amaçlarının ise; sahip oldukları üstün deneyimlerini müşterilerinin ihtiyaç duydukları işlemleri kolaylaştırmak için kullanmak olduğunu sözlerine ekledi.

Yes Bank ile Max Life Sigortacılık firmasının uzatmış olduğu 5 yıllık ortaklık sözleşmesi ile banka müşterileri, hayat sigortası ürünlerini Yes Banka aracılığı ile satın alabilecekler.

15 yıllık ortaklığa dayanan her firma, müşterilerine geniş bir yelpazede ihtiyaç temelli ürün ve hizmet sunmayı, verimliliklerini daha da artırmak için teknolojiyi müşteri değer zincirine yaymayı ve müşterileri için üstün deneyimleri kolaylaştırmak amacıyla mevcut ekosistemlerden yararlanmayı taahhüt ettiklerini bildirdi.

Müşteri Hizmetleri Alanında Yatırım Hedefleniyor

Max Life CEO’su Prashant Tripathy, ortaklığın 5 yıl daha uzatılma kararının onuruna bu yılı ‘Müşteri Yılı’ olarak belirlediklerini söyledi. Tripathy: “Önümüzdeki 5 yıl içinde, müşterilerimizin gerçek değerlerini fark etmelerine ve geleceklerini finansal olarak korumalarına yardımcı olmak için ve birlikte sağlam adımlarla yol almamızı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İşimizi daha da geliştirmeyi ve teknoloji, yeni ürün geliştirme ve müşteri hizmetleri alanında yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi.