HDFC Bank ATM Hizmetine Başladı

Merkezi Mumbai’de bulunan ve bir Hint bankası olan HSFC Bank, ATM’lerin kurulacağı yerleşim yerleri için planı bildirdi. Coimbatore kentindeki tüm yerleşim yerlerine yeterli sayıda ATM kurularak uygulama çalışmaları sürdürülecek. Vadavalli, Navavoor Pirivu ve IOB Colony Junction’da ihtiyaca uygun sayıda ATM kurulumları için gerekli hazırlıklar başlatıldı.

Banka şubelerinde yaşanan işlemlerde kitlenme sorunlarına bir çözüm arayışı içerisinde olan HDFC Bank, müşterilerine daha hızlı bir şekilde hizmet sunarak onların memnuniyetlerini arttırmayı hedefliyor.

30 Haziran 2019 tarihinde oluşturulan verilere göre; HDFC Bank bünyesinde tam zamanlı çalışan personel sayısı 104154. Ancak yine de mevcut şubelerinde bankacılık işlemleri üzerinde kitlenmeler olabilmekteydi. Müşterilerini bu konuda daha fazla mağdur etmemek isteyen Hint bankası ATM kurulumlarına start verdi.

HDFC Bank Hindistan’da 4. Şehre de ATM Ulaştırdı

Müşterilerine daha hızlı ve pratik bir hizmet şekli sunmayı hedefleyen HDFC Bank, Pazartesi günü ilk ATM’lerinin kurulumunu gerçekleştirdi. ATM projesinin hızlandırılmasının en önemli nedenlerinin başında ise yeni tip koronavirüs salgını yer almakta. Böylelikle nakit paraya ihtiyaç duyan HDFC bank müşterileri, dışarıda çok fazla zaman geçirmeden, bulundukları en yakın ATM’ye erişim sağlayarak nakit paralarını çekebilecekler.

HDFC Bank ATM kurulumlarından sonra, Mumbai’nin güneyinde birinci ve Hindistan’ın ise dördüncü sırada ATM sağlayan bankalar arasında yer almayı başardı. HDFC Bank’ın mobil ATM’sini ulaştırdığı yerlere Mumbai, Yeni Delhi ve Allahabad’tan sonra Coimbatore şehri de dahil edildi.