Ziraat Bankası 2 Ödül Birden Aldı

Ziraat Bankası ürün ve hizmetleri ile birlikte, yapılan değerlendirmeler sonrasında iki ödüle birden layık görüldü. The London Institute of Banking and Finance tarafından gerçekleştirilen Finansal Yenilik Ödülleri  2019’da ‘Ziraat Bankası müşteri çalışan şikayetleri ve önerilerini dikkate alarak süreçleri iyileştiren’ sistemi üzerinden ödüle layık görüldü.

Düzenlenen ikinci bir ödül töreni ise Global Banking And Finance Review tarafından gerçekleştirildi. Finans sektöründe meydana gelen yenilikleri inceleyen ve ödüllendiren sistem ‘Global Banking & Finance Awards 2019’ ödüllerinde Ziraat Bankası ‘en iyi dönüşüm yapan iş yeri ve çalışan insiyatifi’ dalında özel bir ödül olarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Ziraat Bankası Kurumsal Mimari Grup Başkanı Dr. İlker Met konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Tüm kuruluşlar üzerinde değerlendirme yapıldığı zaman müşteri çalışan şikayetlerini dikkate alarak üretim yapmaya çalıştıklarını ifade ederler. Ancak Ziraat Bankası olarak farklı bir sistem geliştirdik. Ürünün yaygınlaştırılma aşamasından önce olan başlangıç aşamalarında, yaşanabilecek geri dönüşüm bildirimleri almalarına imkan tanınıyor. Geri bildirimlerle birlikte en hatasız şekilde üretim yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Ürünün yaygınlaştırma aşamasında alınan geri bildirimler ise sürekli olarak ihtiyaçlara yönelik yenilenebiliyor. Bu durumda sistem sürekli olarak kendi kendini geliştirmeye devam ediyor’ dedi. Ziraat Bankası ödüllerine yenilerini eklerken, alınan ödüllerin bundan sonraki dönemde de çalışma motivasyonunu etkilediği ve geliştirdiğinin altı çizildi.