Halkbank Stajyer Alımı Yapacak!

Üniversite öğrencilerinin kariyer yaşamlarında deneyim kazanabilmesi için Halkbank Staj Programı’nı oluşturan banka, stajyer alımı yapacağını duyurdu. Öğrencilerin kariyer imkanı bulabileceği ve bankacılığa dair pek çok bilgi edinebileceği staj programına zorunlu ve gönüllü stajyerler kabul edilecek.

Staj zorunluluğu bulunan üniversite öğrencileri ile Meslek Yüksek Okul öğrenciler, staj başvurusunda bulunabilecekler. Öğrenciler yaz dönemi ve kış dönemi olmak üzere iki ayrı dönemde staj yapma hakkına sahip olacaklar. Program boyunca stajyerler, Halkbank Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Müdürlükleri ya da Türkiye’nin her ilinde bulunan şubelerde staj yapma imkanına ulaşacaklar.

Halkbank Staj Programı Başvuru Şartları

Halkbank Staj Programı’na dahil olmak isteyen adaylardan banka tarafından beklenen özellikler aşağıdaki gibidir:

  • Tercihen bankada staj yapacak öğrencilerin “zorunlu staj” olarak başvuru yapması
  • Öğrencilerin Meslek Yüksek Okul öğrencisi olması ya da üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında eğitim gören lisans bölümü öğrencisi olması
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Staj programına dahil olan öğrencilere banka tarafından çeşitli imkanlar da tanınacak. Stajyerler, staj dönemleri boyunca ücret alacak ve staj süresi boyunca yemek ödemesi veya tabldot imkanına ulaşacaklar. Staj yapan tüm öğrenciler zorunlu staj dönemlerinde sigorta prim ödemesi okumuş oldukları üniversiteler tarafından gerçekleştirilecek. Gönüllü olarak staj yapmak isteyen öğrencilerin de okullarına bankada staj yapacaklarını bildirmesi gerekecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için yazımızın altındaki linkten başvurular yapılabilecek. Belirlenen staj başvuru tarihlerinde başvurularını gerçekleştirmeyen adayların staj başvurusu kabul edilmeyecek. Bankanın hangi şubesinde staj yapılmak isteniyor ise online başvurudan sonra şubeye giderek hazırlanan özgeçmiş ile birlikte direkt müracaat edilmesi gerekmektedir.

  • Halkbank Staj Başvuru linki:
    https://halkakademi.halkbank.com.tr/ablms/kurumportal/Content/halkbank-ta-staj/22/#