Santander Bank Polska’dan Açık Bankacılığa Adım Atıldı

Santander Bank Polska'dan Açık Bankacılığa Adım Atıldı
Santander Bank Polska'dan Açık Bankacılığa Adım Atıldı
Santander Bank Polska müşterileri artık Santander Open’da buluan hesaplarını kendi hesaplarına entegre edebilecekler. Ayrıca diğer 8 bankadan da kendi hesaplarına transfer yapabilecekler. Santander Bank Polska gerçekleştirdiği yenilik sayesinde müşterileri artık mBank hesaplarının entegrasyonu yapabilecek.
BNP Paribas, Bank Millennium ve mBank’tan para transferleri de gerçekleştirebilecekler. Toplamda 8 bankayı kapsayan bu hizmet ile, o bankalara ait hesap bakiyelerini kontrol edebilecek ve ödeme işlemlerini de Elixir yurtiçi transfer sayesinde yapabilecekler. Bankalar arasında, Alior Bank , Bank Millennium , BNP Paribas , ING , mBank , PKO BP ve Pekao SA ve T-mobile Usługi Bankowe yer alıyor.

Tüm Bankalar Tek Bir Uygulama

Diğer banka hesaplarını tek bir hesapta kullanabilecek müşteriler ister cep telefonlarında isterlerse de internet üzerinden işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler. Açık bankacılık sayesinde kullanan müşteriler diğer uygulamalara ihtiyaç duymayacak. Ayrıca her uygulama için kullanılan şifreler bire inecek ve telefon uygulamalarını da azaltmış olacak.

Santander Bank sayesinde dağınık olan bankacılık tek bir hesap üzerinde toplanacak. Bu durum ise pek çok olumlu sonucu doğuruyor. En önemlisi hesaplar arasında geçişin ortadan kalkması ve kişilerin tüm varlıklarına kolaylıkla ulaşabilmeleri oluyor.

Santander Bank Polska’daki İnovasyon ve Dönüşüm Programları Ofisi direktörü olan Radosław Kontak-Grząa, “Uyguladığımız hizmetler açık bankacılığın daha da geliştirilmesi sağlıyor. Santander Bank Polska müşterileri için ürünlerimizi daha çekici hale getirmenin temelini oluşturuyor.” dedi.

Santander Open Nasıl Kullanılıyor?

Öncelikle giriş yapılıyor ve “Diğer banka hesapları ekle” seçeneği tıklanıyor. Listede yer alan ve hesabın bulunduğu banka seçiliyor ve gerekli izinler veriliyor. Daha sonra eklenen banka hesabında da oturum açılıyor. İstenildiği anda hesap silinebiliyor ve kayıtlı olan hesap 90 günlük sonunda yeniden onaya sunuluyor.

Kullanılan diğer bankalar da eklendikten sonra Santander Bank Polska hem telefon hem de internet üzerinden rahatlıkla kullanılabilir hala geliyor. Kullanıcılar görmek istedikleri hesaplarına “ürünleriniz” bölümünden ulaşabiliyor.

Hesap toplandıktan sonra, müşteri tüm hesaplarını Santander Bank Polska internet ve mobil bankacılıkta “Ürünleriniz” sekmesinde görecektir.